Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
Artikelnummer: 1053642

Panasonic Lumix S 35mm f/1,8

Ljusstark och kompakt normaloptik för både stillbilder och video

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Ljusstark normaloptik med mångsidig brännvidd
  • Snabb, exakt och tyst autofokus som fungerar bra för video
  • Minimal focus breathing – ger dina filmer en professionell känsla
7 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonic Lumix S 35mm f/1,8 är en ljusstark, skarp och mångsidig fast normaloptik. Det här är det fjärde objektivet i Panasonic Lumix S-serien – en serie där alla objektiv har liknande storlek och placering av reglage för att du enkelt ska kunna skifta mellan brännvidder och fortfarande ha samma känsla. Brännvidden passar utmärkt till sociala sammanhang, matfotografering, street- och gatufotografering, landskapsfoto, porträtt med miljö och många andra situationer. Den höga skärpan redan vid f/1,8 ger dig möjligheten att använda kort skärpedjup samtidigt som du får riktigt bra skärpa där du vill ha det.

Fördelar

  • Ljusstark normaloptik med mångsidig brännvidd
  • Snabb, exakt och tyst autofokus som fungerar bra för video
  • Minimal focus breathing – ger dina filmer en professionell känsla
  • Väger endast 295 gram – perfekt för ditt spegellösa system
  • Vädertätad konstruktion och klarar kyla ner till -10°C
  • Kom nära ditt motiv med kortaste fokuseringsavstånd på 24 centimeter

Högupplösta resultat

Lumix S 35mm f/1,8 är uppbyggt med elva glaselement i nio grupper och bland dessa hittar du tre asfäriska linser och tre ED-linser (extra-low dispersion). Användandet av de specialdesignade linserna bidrar till minimal kromatisk aberration, att bilderna blir högupplösta och ger en vacker bakgrundsoskärpa. Trots att Lumix S 35mm f/1,8 har en avancerad optisk uppbyggnad väger det endast 295 gram och ger dig en bra balans mellan din spegellösa kamera och objektivet.


Snabb och exakt autofokus 

Lumix S 35mm f/1,8 har en snabb, tyst och exakt autofokus där Panasonic fokuserat på att minimera "focus breathing" vilket gör att objektivet även passar mycket bra för video. För att uppnå professionella resultat i dina videofilmer finns det en bländarring med mycket små steg för att åstadkomma mjuka övergångar. 

Vädertätning

Lumix S 35mm f/1,8 har en design som är damm- och vätskeavstötande och klarar av temperaturer ner till -10°C vilket gör det här till ett objektiv som passar bra i alla situationer, även de lite mer utmanande. 

Levereras med

  • Panasonic Lumix S 35mm f/1,8
  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn