Objektiv till Sony

Om du behöver objektiv till din Sony systemkamera så har du hittat rätt. Vi erbjuder ett stort utbud av objektiv med Sony E-fattning för Sony A-kameror, exempelvis Sony A7 och A6000-serien. Välj mellan kända varumärken som Sigma, Samyang, Tamron, Zeiss, Voigtländer med flera. Vi hjälper dig hitta ett objektiv efter dina behov och din typ av fotografering, från nybörjare till proffs. Köp objektiv till Sony direkt online eller besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp.

11 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Objektiv Foto
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Objektivfattning
Fast/Zoom
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.