Kampanj
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
Artikelnummer: 1054669

OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II

Kit med OM-1 och ljusstark normalzoom

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • AF med AI-detektering för motorsport, flygplan, fåglar, djur och tåg
 • Stackad 20mp Micro 4/3 BSI Live MOS Sensor.
 • TruePicX processor - 3x snabbare än hos föregångaren.
28 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

OM SYSTEM OM-1 - En flaggskeppskamera som når helt nya nivåer gentemot föregångarna. Med dess nya processor, TruePicX, är den 3x snabbare jämfört med Olympus OM-D E-M1X och med 60x starkare datorkraft. Men det slutar inte där utan OM SYSTEM OM-1 är fullmatad med förbättringar gentemot föregångaren så som en ny BSI live mos-sensor, förbättrad bildstabilisering och Cross Quad Pixel AF för 3x snabbare autofokusberäkning. OM SYSTEM OM-1 kan tas med var som helst när som helst, så att vem som helst kan dra nytta av dess höga prestanda för att fånga mångsidiga bilduttryck med hög bildkvalitet. Detta är nästa generations Micro Four Thirds-kamera från OM SYSTEM.

Fördelar

 • Stackad 20mp Micro 4/3 BSI Live MOS Sensor
 • TruePicX processor - 3x snabbare än hos föregångaren
 • High res shot med bara ett knapptryck – upp till 80 megapixel
 • Inbyggda live ND-filter som går upp till ND64
 • 1 053 fasdetetekterande Cross Quad Pixel AF – för 100% sensortäckning
 • Upp till 120 bilder per sekund i RAW/50 bilder per sekund med motivföljande autofokus
 • Vädertätad med IP53-klassning – För att klara de tuffaste väderförhållandena
 • Nytt horisontellt menysystem
 • OI-Share – så att du kan koppla din smarta enhet till din kamera via en app
 • AF med AI-detektering för motorsport, flygplan, fåglar, djur och tåg
 • Förbättrade videofunktioner för ökad kreativitet (4K 60p, Full HD 240p)

Nyhet! OM SYSTEM OM-1

En snabb och pålitlig sensor med knivskarpa resultat

Den stackade Micro 4/3 BSI live mos-sensorn är på 20 megapixel och levererar en blixtsnabb prestanda. Med elektronisk slutare kan du fotografera RAW upp till 50 bilder per sekund med full AE- och AF-tracking. TruePicX processorn är också tre gånger snabbare än hos föregångaren, Olympus OM-D E-M1X, vilket hjälper till att reducera brus vid högre ISO-tal, justera bildförvrängningar och optimera autofokus.

En autofokus att lita på

Med Cross Quad Pixel AF och en sofistikerad AF-algoritm får du snabb och pricksäker autofokus, med AF/AE-spårning för seriebildstagning upp till 50 bilder per sekund. Denna avancerade teknik gör det möjligt med fasdetektering för AF i fyra riktningar. De 1053 fokuspunkterna som är korslagda över hela sensorplattan medför därmed 100% sensortäckning vilket hjälper dig fokusera på olika motivmönster över alla pixlar och hela fotograferingsområdet. Ansiktsigenkänningen är också förfinad jämfört med föregående modeller, och kan smidigt stängas av eller på med ett enda knapptryck. OM-1 har även utvecklat funktionen som Olympus kallar för Spårningsmotiv, där man kan välja mellan tre olika sorters motivtyper som sportbilar, tåg, flygplan, fåglar och andra typer av djur. Det har också skett exponentiella förbättringar av prestandan vid sekvensfotografering, och nu kan du få upp till 50 fps blackout-fri med AF/AE-spårning på cirka 20,37 megapixel i RAW och upp till 120 fps med AF/AE-lås för sekvensfotografering i ultrahög hastighet.

OM-system OM-1

Vädertätad konstruktion

OM SYSTEM OM-1 är den första systemkameran i världen som är IP53-klassad vilket innebär att du kan fota i de mest extrema regnoväder. Det innebär också att kameran är resistent mot dammpartiklar och den har även en inbyggd anti-damm mekanik på sensorn som skakar av dammet när kameran sätts på. Det är med andra ord en otroligt tuff kamera som är gjord för att klara sig i de mest tuffa miljöerna vilket gör att du kan fokusera på att ta riktigt snygga bilder i stället för att behöva tänka på utrustningen.

Extraordinär inbyggd bildstabilisering

Kamerans integrerade 5-axliga bildstabilisering via sensor shift är nu 10% mindre än hos föregångaren, men samtidigt mer effektiv. Den kompenserar för längre slutartider tillsammans med OM SYSTEM-objektiv med inbyggd stabilisering. Det är den överlägset bästa bildstabiliseringen på marknaden i skrivande stund, och du kan med enkelhet ta bilder utan någon som helst skakningsoskärpa samt utan hjälp av extra stöd eller stativ. Detta ger dig därmed möjligheten att fotografera eller filma handhållet med längre slutartider och fortfarande uppnå skarpa och fina resultat. Den nya handhållna assistentfunktionen gör det också enkelt att fånga effekter med långsam slutarhastighet som tidigare krävde ett stativ.

Förbättrad video för de kreativa (10bit 4K 60p, Full HD 240p)

Stabil handhållen videoinspelning är möjlig tack vare det kompakta, lätta kamerahuset och branschledande bildstabilisering. Kreativa videofunktioner inkluderar 4K 60p för smidiga, högupplösta videor och höghastighetsfilm med Full HD-videor på högst 240p. Kameran stöder även H.264 (8 bit), H.265 (10 bit) och Multi Frame Rate för inspelning av videoklipp som är längre än 30 minuter. Utöver RAW-dataeffekt upp till 12 bitar 4:4:4 till externa enheter för avancerade efterproduktion, stöder OM SYSTEM OM-1 OM-Log för mer frihet tack vare färggradering, vilket gör att användare kan fånga högdager och skuggor utan att över- eller underexponera bilder. Den nya HLG (Hybrid Log Gamma) 8 videobildläget har lagts till för enklare inspelning av HDR video vilket ger rikare färger direkt i kameran så du inte behöver arbeta med det filmade materialet i efterproduktion.

Förändring av menysystem

Konfigurationen av menyskärmen har gjorts om fullständigt på OM SYSTEM OM-1. Rubriker och funktioner har delats, sammanfogats och omklassificerats. Beskrivningar har förenklats för att göra det lättare att hitta önskade funktioner och göra det enklare för förstagångsanvändare att ändra inställningar.

Levereras med

 • Kamerahuslock
 • Kamerabatteri BLX-1 Li-ion
 • F-7AC AC adapter
 • USB-kabel
 • Axelrem

Bra att veta! Batteriladdare medföljer ej utan säljs separat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK