OM SYSTEM Batteri LI-92B
Artikelnummer: 1012842

OM SYSTEM Batteri LI-92B

Batteri LI-92B

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
725 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Li-Ion-batteri med en kapacitet på 1350 mAh

Llithiumjon-batteriet LI-92B är ersättaren till LI-90B. Den har förbättrad kapacitet om ca 50%, jämfört med föregångaren. Batteriet kan laddas med den separata laddaren UC-90. Man kan också ladda batteriet i kameran, men då behövs AC-adaptern F-2AC som medföljer med kameran eller den tillgängliga F-3AC adaptern.

Passar: Olympus Stylus SP-100
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.