Cashback 2 000 kr
Artikelnummer: 1058883

OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO

M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Damm, stänk och fryståligt (ner till -10°C)
 • Höghastighets- och högprecisions-AF
 • En integrerad 2x-förstoringsgrad
16 480 SEK

OM System Summer Cashback

Just nu får du 2 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från OM System. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på OM Systems hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 28/7 - 2024.
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Inget objektiv kan förändra hur du ser världen så mycket som ett makroobjektiv kan, och det finns inget makroobjektiv som är riktigt likt M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO. Objektivet har klassledande höghastighets- och högprecisions-AF i hela fokusområdet. Du kan fånga varje enastående moment i stundens ögonblick och samtidigt ha full kontroll med hjälp av den intuitiva funktionslayouten och kameraintegreringen.

Fördelar

 • Damm, stänk och fryståligt (ner till -10°C)
 • Största bländare f/3,5
 • Höghastighets- och högprecisions-AF
 • En integrerad 2x-förstoringsgrad
 • 5-axliga sync IS har en sjustegs skakningskompensation

Närkontakt när den är som bäst

En integrerad 2x-förstoringsgrad tillsammans med OM SYSTEMs Micro 4/3-standard ger en förstoringsgrad på 4x (motsvarande 35 mm). Lägg till en av OM SYSTEMs telekonverters för att omvandla till ett 4x makro-objektiv (motsvarande 8x 35 mm) med kapacitet att uppfatta en värld osynlig för blotta ögat.

Väderbeständig konstruktion

Har du någonsin sett trollsländor som dansar på påskliljorna i regnet?  Det har inte vi heller, men vi hoppas att OM SYSTEMs väderskydd IP53 kommer att bli till inspiration för en helt ny sorts vatteninspirerad makrofotografering utomhus.

Färre vibrationer = bättre naturobservationer

Skaka av dig den extra vikten från stativet och oron över rörelseoskärpa. M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO makro-optimerade 5-axliga sync IS har en sjustegs skakningskompensation vilket bidrar till en bekymmersfri handhållen makrofotografering utomhus även vid fullständig 4x förstoringsfotografering.

Klassledande höghastighets- och högprecisions-AF

M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO har klassledande höghastighets- och högprecisions-AF i hela fokusområdet. Du kan fånga varje enastående moment i stundens ögonblick och samtidigt ha full kontroll med hjälp av den intuitiva funktionslayouten och kameraintegreringen.

Levereras med

 • OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO
 • Främre- och bakre objektivlock
 • LH-66E Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn