Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2x8 bilder för I-Type kameror

Polaroid Originals Color Film For I-Type 2-pack

Artikelnummer: 1043618
  • Totalt 16 färgbilder till I-Type kameror
  • Full framkallning efter 10-15 minuter
  • Rika färger, balanserade toner och mjuka texturer
369 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

2x8 Färgbilder till I-Type

Dubbelpack med 2x8 st färgbilder med vita ramar för användning med I-typkameror. Bilder börjar synas inom två minuter. Full framkallning tar ungefär 10-15 minuter. Färgfilmformeln ger bilder med rika färger, balanserade toner och mjuka texturer som gör analog fotografering så utmärkande.

I-Type film saknar batteri i filmen och passar endast till I-Type kameror

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.