Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL
Artikelnummer: 1028291

Profoto D2 1000 AirTTL

Studioblixt D2 1000 AirTTL

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Blixtstyrka på 1 000 Ws
 • Extremt korta brinntider
 • Burst-läge på 20 blixtar per sekund
31 890 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Snabb och kraftfull studioblixt med både TTL och HSS. I Profoto D2 ligger fokus på hastigheten, att kunna frysa saker som flyger, vatten som skvätter och personer som rör sig med atletisk hastighet. Hela tiden med kristallklar skärpa – 20 gånger per sekund. Du kan välja att köpa blixten löst eller i Duo kit.

Fördelar

 • TTL-mätning tillsammans med Air Remote TTL
 • HighSpeedSync tillsammans med Air Remote TTL
 • Korta brinntider, ner till 1/50'000s
 • Korta laddtider, 0,03–1,2s 
 • Burst-läge på 20 blixtar per sekund

Köp blixten löst eller Duo kit

Du kan välja på att köpa blixten löst eller i ett Duo kit innehåller två blixtar.

Designad med hastighet i fokus

Profoto D2 kan med sitt blixtljus frysa motiv på ett helt nytt sätt. Tillsammans med modern TTL och HSS funktion, användarvänlig design och mycket kraft. Med hjälp av High Speed Sync (HSS) ner till 1/8 000s för att matcha de snabbaste kamerorna på marknaden och en brinntid ända ner till 1/50 000s så undviks rörelseoskärpan som lätt uppstår vid längre brinntider och rörliga motiv. Kombinera med serietagning på 20 blixtar per sekund för att hinna frysa alla rörelser under en kortare tid.

Hastigheten ifrån HSS gör det möjligt att fotografera med stor bländare och kort skärpedjup, både i studion och med blandat ljus. Uppladdningstiden på 0,03–1,2s ser till att det finns kraft i blixten vid varje exponering. Profoto Air Remote TTL (ingår ej) ger tillgång till TTL mätning via kameran, så inställningstiden kan minskas. TTL ger ett väldigt snabbt arbetsflöde där ljuset och situationen kan variera mycket och tiden att ställa om blixtarnas styrka för varje bild är knapp. TTL går även att använda för en väldigt snabb ljusmätning, för att sedan ställas om till Manuell via Air Remote TTL för maximal konsekvens och kreativitet. Vid användning av den traditionella Air Remoten fungerar ej TTL och HSS, men D2'ans övriga snabba egenskaper finns kvar.

Kraftfull studiblixt på 1 000 Ws

Med kraften i D2 är det en fröjd att använda riktigt stora ljusformare, även i situationer med blandljus där det befintliga ljuset är starkt. Att kunna skicka ljuset långt samt belysa stora motiv ger även det stora möjligheter. 

Designad för att hålla länge

D2 bygger på en redan etablerad design från Profoto. Ett enormt stort utbud av ljusformare, över 120 stycken, finns att tillgå. Reglagen är enkla och tidlösa, displayer stora och tydliga. Blixten är konstruerad med Profoto's kompakta och välavvägda format. Blixtrör och inställningslampa är skyddade bakom en frostad glasskiva för enkel transport och hantering. Strömkablarna är mjuka för lättare hantering, speciellt i kyliga förhållanden. 

Glöm inte att köpa till blixtsändare och stativ

Air Remote TTL säljs separat (se passande tillbehör) och möjliggör användandet av TTL och HSS. Profot Air Remote kan användas för andra kamera-märken, men ger då inte möjlighet TTL och HSS. Profoto D2 drivs med direktström i från vägguttag på 120-230V. En 3,5mm-tele-anslutning finns för alternativa trigger-lösningar. Glöm inte att köpa till ett belysningsstativ till din blixt.

Levereras med

Profoto D2 1000 Air TTL

 • Profoto D2 1000 Air TTL
 • Strömkabel
 • USB kabel 2.0 Type A till Micro B
 • Väska (Bag XS)

D2 Duo Kit 1000/1000 AirTTL

 • 2 x Profoto D2 1000 Air TTL
 • 2 x Strömkabel
 • USB kabel 2.0 Type A till Micro B
 • Väska (Bag S Plus)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn