Profoto Connect Pro for Nikon
Profoto Connect Pro for Nikon
Profoto Connect Pro for Nikon
Profoto Connect Pro for Nikon
Profoto Connect Pro for Nikon
Profoto Connect Pro for Nikon
Artikelnummer: 1056456

Profoto Connect Pro for Nikon

Trådlös blixtsändare till Profoto – okomplicerad och effektiv blixtstyrning, Nikon

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Tydlig display med enkelt gränssnitt
  • Användarvänlig blixständare med stöd för TTL, HSS och Manuell
  • Kan speglas till Profoto Control App för iPad, iPhone och Android-mobil

Välj fattning

4 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Behöver du en blixtsändare till din Profoto-blixt? Profoto Connect Pro ger dig en blixtsändare med stor och tydlig display som ger dig full kontroll över dina blixtar. Informationen och inställningarna är mycket lätta att förstå och du som fotograf kan fokusera på att skapa vackert ljus med automatisk ljusmätning (TTL) eller manuell för maximal kontroll – trådlöst, enkelt och effektivt!

Fördelar

  • Tydlig display med enkelt gränssnitt
  • Enkel och användarvänlig blixständare
  • Kan speglas till Profoto Controll App för iPad, iPhone och Android-mobil
  • Synkronisering och fjärrstyrning upp till 0,5–300m och TTL upp till 0,5–100m
  • Kompabel med Profoto-enheter med Air eller AirX
  • Uppdateras trådlöst via Appen

Märkesspecifik blixtsändare

Profoto Connect Pro är märkespecifikt för att den ska kunna ”prata samma språk som kameran”. Välj sändare med hjälp av knapparna ovan efter vilket kameramärke du har.

Profoto Connect Pro
På bilden visas en Profoto Connect för Nikon som är monterad på en Nikon Z9. Välj blixtsändare efter vilket kameramärke du har på din systemkamera.

Kom igång snabbt med Profoto Connect Pro

Montera din Profoto Connect Pro i kamerans blixtsko och starta sändaren – du är nu redo för att fotografera. Sändaren ger dig tillgång till både TTL- och manuell blixtinställning och har stöd för High speed sync (om din blixt stödjer detta). Profoto Connect Pro har möjligheten att du kan mäta ljuset med TTL för att få rätt styrka på dina blixtar och sedan låsa blixtstyrkan genom att slå över sändaren på manuellt för att få konsekvent ljus – det bästa av två världar.

Sändare med blixstsyrning och tydlig display

Sändaren ger till fullständig kontroll över varje individuell blixt och dess inställningar. Du ser den infomationen du behöver tydligt på den väl tilltagna displayen. Använd displayen i kombination med det avskalade och enkla gränssnittet från Profoto, detta ger dig en sömlös användarupplevelse för att du ska kunna fokusera på att fotografera istället för att trixa i menyer och inställningar.

Spegla till din mobil med Profoto Controll App

Vill du kontollera eller uppdatera din sändare via mobilen? Anslut din Profoto Connect Pro till Profoto Control-appen för att spegla dina inställningar på din iPad, iPhone eller Android-mobil.

Funktioner som underlättar 

Välj mellan upp till 100 kanaler för att alltid ska kunna hitta en tillgänglig kanal, detta är en utmärkt funktion när du fotograferar i samma område eller studio som flera andra fotografer. Du kan styra upp till sex olika grupper för att kunna gruppera dina blixtar.

Levereras med

  • Profoto Connect Pro
Bra att veta! Profoto Connect Pro med TTL är märkesspecifik och du behöver välja en sändare som passar din kamera. Glöm inte att köpa till AAA-batterier till din sändare (ingår ej), se passande tillbehör för våra rekommenderade batterier och laddare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn