Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Artikelnummer: 1052648

Profoto D2 Studio kit

Studiopaket X-large – blixtpaket för den stora studion

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Studioblixtar med 1000Ws, TTL och High speed sync
 • Färdigt paket med blixtar, stativ på hjul, ljusformare och adapter
 • Köp till en sändare för att vara redo att fotografera
74 564 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
I Profoto D2 paketet ligger fokus på hastighet, kvalitet och uthållighet. Profoto D2 har blixtsnabba brinntider och oerhört korrekt färgåtergivning. Använd detta studiopaket med 1000 Ws blixtar, kraftiga belsningsstativ på hjul och två stora ljusformare för att producera produktbilder, ta magiska porträtt eller skapa scener. Paketet är en mycket bra grundpelare i din studio, allt du behöver göra är att köpa till en blixtsändare som passar ditt kameramärke och en bakgrund för ditt ändamål!

Fördelar

 • Kraftfulla studioblixtar som monteras på stabila hjulförsedda belysningsstativ
 • TTL-mätning tillsammans med Air Remote TTL
 • HighSpeedSync tillsammans med Air Remote TTL
 • Korta brinntider, ner till 1/50 000s
 • Korta uppladdningstider
 • Burst-läge på 20 blixtar per sekund

Hastighet

Profoto D2 är designad med hastighet i fokus, att kunna frysa motiv på ett helt nytt sätt. Tillsammans med modern TTL och HSS funktion, användarvänlig design och mycket kraft.
Med hjälp av HighSpeedSync (HSS) ner till 1/8000" för att matcha de snabbaste kamerorna på marknaden och en brinntid ända ner till 1/63'000 del av en sekund (1/50'000" för D2 1000) så undviks rörelse-oskärpan som lätt uppstår vid längre brinntider och rörliga motiv. Kombinera med serietagning på 20blixtar per sekund för att hinna frysa alla rörelser under en kortare tid.

Hastigheten ifrån HSS gör det möjligt att fotografera med stor bländare och kort skärpedjup, både i studion och med blandat ljus. Uppladdningstiden på 0,03sek - 0,6sek (0,03sek - 1,2sek för D2 1000) ser till att det finns kraft i blixten vid varje exponering. Profoto Air Remote TTL-C / TTL-N (ingår ej) ger tillgång till TTL mätning via kameran, så inställningstiden kan minskas. TTL ger ett väldigt snabbt arbetsflöde där ljuset och situationen kan variera mycket och tiden att ställa om blixtarnas styrka för varje bild är knapp. TTL går även att använda för en väldigt snabb ljusmätning, för att sedan ställas om till Manuell via Air Remote TTL för maximal konsekvens och kreativitet.
Vid användning av Air Remote fungerar ej TTL och HSS, men D2'ans övriga snabba egenskaper finns kvar.

Kraft

Med kraften i D2 är det en fröjd att använda riktigt stora ljusformare, även i situationer med blandljus där det befintliga ljuset är starkt. Att kunna skicka ljuset långt samt belysa stora motiv ger även det stora möjligheter. För detta användandet passar D2 1000Ws bäst.

Design

D2 bygger på en redan etablerad design från Profoto. Ett enormt stort utbud av ljusformare, över 120 stycken, finns att tillgå. Reglagen är enkla och tidlösa, displayer stora och tydliga. Blixten är konstruerad med Profoto's kompakta och välavvägda format. För transport finns Bag XS och Bag S Plus för ett respektive två blixthuvuden med plats för kablar och sändare. Blixtrör och inställningslampa är skyddade bakom en frostad glasskiva för enkel transport och hantering. Strömkablarna är mjuka för lättare hantering, speciellt i kyliga förhållanden.

Anslutning

Air Remote TTL säljs separatoch möjliggör användandet av TTL och HSS. Profot Air Remote kan användas för andra kameramärken, men ger då inte möjlighet TTL och HSS.
D2 drivs med direkt ström i från väggen på 120-230V så D2 kan användas världen över. En 3,5mm-tele för alternativa trigger-lösningar finns inbyggt.

Levereras med:

 • 2x Profoto studioblixt D2 1000 Ws
 • 2 x Strömsladd
 • Väska (Bag S Plus)
 • Profoto RFi 2x3" Softbox
 • Profoto RFI 120cm 4" Octabox
 • 2 x Profoto Speedring adapter till Softbox/Octabox
 • Manfrotto Belysningsstativ 007BSU
 • 2 x Manfrotto Hjulset (3-pack)
 • 4 x Phottix Sandsäck Stay-Put II Large
Glöm inte köpa till passande blixtsändare, se passande tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn