Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Artikelnummer: 1043721

Profoto Connect-N for Nikon

Kompakt blixtsändare till Nikon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Sändare utan knappar anpassat för alla Profotos AirTTL-blixtar
 • Tre lägen: Auto, manuellt eller off
 • Inbyggt batteri som laddas med USB-C

Välj varumärke

2 249 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Gör blixtfotografering enklare med Profoto Connect. Profoto Connect är en blixtsändare som fått en helt ny design och utformning. Den nya designen och funktionen innebär att Profoto tillverkat en sändare utan några inställningsknappar, adderat USB-laddning istället för AAA-batterier och gjort den mindre, detta för en anledning – Enkelhet!

Fördelar

 • Sändare utan knappar anpassat för alla Profotos AirTTL-blixtar
 • Tre lägen: Auto, manuellt eller off
 • Liten, lätt och smidig
 • Smart anslutning via Profoto-appen (kan användas med iPhone 7 eller senare)
 • Inbyggt batteri som laddas med USB-C

Liten sändare med stor potential

Sändaren har tre lägen och det är auto, manuell eller off, bara för sändaren har tre enkla lägen betyder det inte att den är mindre avancerad utan den har motsvarande funktioner som de tidigare AirTTL sändarna som TTL och High Speed Sync. Sändaren är mycket lite för att du ska kunna skapa dig en mycket kompakt foto- och blixtutrustning med tanke på de nya kompakta spegellösa systemkamerorna och exempelvis Profoto A10, A-, B- och D-serie. 

Fotografera med auto, manuellt eller kombinera dem

Auto

När du fotograferar i auto beräknas blixtstyrkan automatiskt, för att du ska få den bästa exponeringen, vilket är perfekt när du vill arbeta snabbt och fokusera på att skapandet istället för inställningarna.  Montera blixtsändaren i kamerans blixtsko, vrid sändaren till autoläget för att starta den och du är redo för att fotografera. Blixten tar hänsyn till det som kan förändras under fotograferingen och anpassar blixtstyrkan därefter, som exempelvis att modellen flyttar sig eller att solen går i moln. 

Sändaren känner automatiskt av om du använder snabba slutartider och växlar över till High Speed Sync när det behövs, vilket gör att du inte kommer får konstiga bilder för att du glömt växla läge, sändaren löser det åt dig (om din kamera inte behöver ställas in för det).

Manuellt

Kontrollera ljuset precis som du vill ha det genom att själv styra blixtstyrkan på själva blixten för att få full kontroll på ljuset och få ett resultat där blixtljuset alltid är detsamma oavsett om annat ljus situationen skulle förändras, vilket kan vara passande för produktfotografering i studiomiljö.

Kombinera auto och manuellt

Låt automatiken mäta och ställa in blixtstyrkan för att få den perfekta exponeringen och vrid sedan över sändaren till det manuella läget för att låsa blixtstyrkan för att får exakt samma blixtstyrka i dina bilder utan att behöva chansa dig fram till den perfekta exponeringen, det bästa av två världar helt enkelt.

Anslut sändaren till Profoto-appen (för iPhone 7 och senare)

Sändaren är inte bara en radiosändare utan den har även inbyggd Bluetooth precis som Profoto B10 och nyare blixtar ur A- och B-serien. Detta gör att du kan kontrollera blixtstyrkan antingen från kamerans blixtkompensation eller från appen för att justera blixtstyrkan. Det går även att uppdatera sändaren via trådlöst via appen för att du alltid ska ha den senaste programvaran. Upptäck enkelheten med Profoto Connect

Levereras med

 • Profoto Connect
 • Skyddsfodral
 • USB-A till USB-C Kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn