Profoto RFi Softgrid 50° 1x3'
Artikelnummer: 1003175

Profoto RFi Softgrid 50° 1x3'

Mjukt raster till RFi 1x3', 30x90 cm

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Begränsar ljusspridningen till 50°
  • Minskar mängden spilljus
  • Anpassad till RFi

Välj variant

1 284 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Profotos RFI softboxar har en infälld front som tillåter dig att fästa ett Softgrid på softbox, octabox eller stripbox. Softgriden reducerar ljusspridningen till 50°. Ett Softgrid ett mer riktat ljus och eliminerar en stor mängd spilljus så du kan forma ljuset med ännu större precision. Profoto RFi Softgrid finns i flera storlekar och former – välj softgrid som passar din RFi-ljusformare.

Fördelar

  • Begränsar ljusspridningen till 50°
  • Minskar mängden spilljus
  • Finns i flera storlekar – till RFi-softboxar (rektangulär-, octa- och stripbox)

Levereras med 

  • Profoto RFi Softgrid 50°
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.