Roland MC-707 Groovebox Music Workstation
Roland MC-707 Groovebox Music Workstation
Roland MC-707 Groovebox Music Workstation
Roland MC-707 Groovebox Music Workstation
Artikelnummer: 1047911

Roland MC-707 Groovebox Music Workstation

Skapa låtar eller gör livespelning utan dator

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • 8 fysiska reglar
 • 16 RGB-pads
 • Åttaspårig sequencer
11 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Skapa låtar eller gör livespelning utan dator

Spela in ljud och MIDI med full kontroll utan att behöva använda en dator. MC-707 Goovebox låter dig fördjupa dig i åtta spår av inspelning sekvensering, syntar och effekter. Finjustera faders och rattarna för att för att producera musik med ditt eget sound.

Fördelar

 • Komponera utifrån inbyggda, ljud, beats och slingor
 • Använd dina egna ljudinspelningar och MIDI-sekvenser
 • Åttaspårig sequencer för obegränsad produktion
 • 16st pads för att spela eller sekvensera
 • Spela in, sampla eller förvräng direkt
 • Studioeffekter för extra intensitet
 • Justera varje spår separat och direkt

Mycket tryck en förpackning

MC-707 är en avancerad och komplex enhet men som ändå är användarvänlig, rolig och ständigt redo att komponera nya ljud. Använd de inbyggda ljuden som är noga utformade av ljuddesigners eller importera dina egna slingor och effekter. Du kan även kombinera för att skapa unik musik och ett eget sound. Spela in, trigga klipp, arrangera och sampla – möjligheterna är oändliga!

Obegränsad produktion

Idag är det viktigare än någon sin att ha möjlighet att skapa unika slingor och ett eget sound. Med MC-707 får du en åttaspårig sequenser som är optimerad för att inte begränsa din kreativitet och produktion av elektrofokuserad musik. Den har den klassiska TR-REC-stegsekvensen som hos de klassiska Roland trummaskinerna vilket gör att du enkelt, snabbt och träffsäkert kan bygga rytmdelar. Med 16 pads kan du spela in och sekvensera trumdelar, melodiska baslinjer eller polyfoniska ackordslingor.


Kraftfull inbyggd sampler

MC-707 har både en syntmotor och en inbyggd sampler som med realtidsinspelning kan synkroniseras med projektets tempo. Du kan spela in sång eller instrumentala delar för att trigga fraser, one-shots och loopar. Eller varför inte importera ljud från ditt eget digitala galleri som du sedan förändra och förvränger med idéer som uppkommer i stunden.

Professionellt producerad

För att få din musik att låta professionellt producerad finns det möjlighet med MC-707 att addera effekter som förfinar ditt resultat. De åtta spåren har alla individuella effektprocessorer för att skapa variation. Reverb och delay kan tillföra puls till mjuka sekvenser och för extra intensitet kan du ta hjälp av overdrive, distortion och förstärkarsimulatorer. Avsluta din produktion med att addera tryck och klarhet för att få en professionell touch.

Levereras med

 • Roland MC-707 Groovebox
 • AC-adapter
 • Användarmanual
 • SD-kort (fabriksinstallerad)
 • SD-kortskydd (fabriksinstallerad)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn