Roland

Roland är en stor tillverkare av musikinstrument. Hos oss på SP kan du köpa digitalpiano, synth, groovebox och mixers med mera från Roland, online och i butik. Roland Corporation grundades 1972 i Japan och tillverkade bland annat världens första trummaskin. Se vårt utbud och köp dina produkter från Roland hos oss.

68 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Kabel-typ
Storlek
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.