Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin
Artikelnummer: 1047923

Roland TR-8s Rhythm Performer Trummaskin

Trummaskin med ikoniska ljud

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Ljud från TR-808, 606, 909 och 707
 • Importera egna samplingar
 • Percussionanpassade effekter
8 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Trummaskin med ikoniska ljud

TR-8S är en uppgraderad version av det berömda originalet TR-8 och har förbättrade egenskaper som är designad för liveuppträdande, men passar lika bra i studiomiljö. Skapa ikoniska trumljud, väl från ett omfattande bibliotek eller importera dina egna samplingar. TR-8 har lättåtkomliga kontroller och gör det enkelt för dig att skapa rytmer var du än är.

Fördelar

 • Med autentiska ljud från TR-808, 606, 909, 707 och 727 mfl.
 • Importera egna samplingar för att skapa unika ljud
 • Percussionanpassade effekter för att skapa djup
 • 16st moderniserade TR-REC step sequencer för att skapa patterns
 • Spara upp till 128st patterns
 • Auto-fills som kan skapa fills efter 2-32 takter
 • Åtta separata analoga utgångar
 • Multikanals audio- och MIDI-interface

Autentiska TR-ljud och egna produktioner

TR-8S är flera trummaskiner samlade i en förpackning. Den innehåller ljud från några av de mest eftertraktade modellerna TR-808, 606, 909, 707, 727 m.fl. Det är inte inspelade samplingar utan enheten har en modell av kretsarna vilken låter som originalhårdvaran. För att skapa unik musik idag krävs det att du är kreativ och har rätt verktyg. Med TR-8S kan du kombinera de klassiska TR-ljuden, de inbyggda preset-ljuden och dina egen-importerade ljud för att skapa ett eget sound i dina produktioner. Justera enkelt utklingning, stämning och ändra startpunkt, hastighet och riktning på dina samplingar på samma detaljerade sätt som TR-ljuden.

Förbättrad och moderniserad

Med en förbättrad TR-REC step sequencer får du lätt att skapa patterns direkt och på ett naturligt sätt. För att spela live eller spela in på sequencern kan du programmera de 16 TR-REC-knapparna eller använda dig av spelplattan. På så sätt kan du växla mellan att spela och redigera utan att avbryta ditt kreativa flöde. För att skapa variationer på ett tema kan du spara upp till 128 patterns som kan spelas upp individuellt eller kopplas samman i valfri ordning. Genom att lägga till väl tilltänka fills kan du skapa låtar som väcker uppmärksamhet. TR-8S kan innehålla två fills i varje pattern som du antingen kan redigera eller skapa själv. Där finns även auto-fills som innebär att den automatiskt skapar fills efter 2, 4, 6, 8, 16 eller 32 takter.

För studioproduktion och livespelningar

TR-8S har åtta separata analoga utgångar som kan individuellt kan processa trumljud genom externa effekter alternativt skicka dem till separata kanaler i din mixer. Välj vilka instrument eller grupper som ska skickas till vilken utgång och få ett fylligt ljud tack vare en högupplöst omvandling från digitalt till analogt på 24bit/96kHz. Utöver att vara en kraftfull trummaskin är TR-8S ett komplett audio- och MIDI-interface. Du kan kopplas samman den med din dator eller AIRI link host och överföra MIDI eller högupplöst ljud via en USB-kabel. Det går även att spara allt ditt ljud på ett SD-kort vilket är toppen vid oförutsedda händelser. Känn dig trygg i att det finns en backup på varje kit, pattern och inställningar som är redo att användas när det behövs.


Levereras med

 • TR-8S trummaskin
 • AC-adapter
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK