Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Artikelnummer: 1055904

Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher

Bildmixer för kreativa och professionella produktioner

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Ingångar: 4 x HDMI, 2 x SDI, 1 x RGB
 • Utgångar: 3 x HDMI + Multiview, 1 x SDI
 • 4:4:4, 10-bitars videobehandling
149 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Den mångsidiga V-600UHD 4K HDR Multi-Format Video Switcher från Roland integrerar Full HD- och 4K-ingångar för samtidig utmatning, vilket gör att du kan gå över till ett fullt 4K-arbetsflöde allteftersom din arbetsbelastning och budget kräver. Nyanserad belysning och subtila toner bevaras i alla detaljer med hjälp av HDR-teknologi (High Dynamic Range), och 60 Hz bildhastighetsstöd som ger mjukare rörelser jämfört med en 30 Hz-hastighet. Med dess stöd för BT.2020 färgomfång och 10-bitars 4:4:4 färgbearbetning bibehåller korrekt färgåtergivning.

Fördelar

 • Ingångar: 4 x HDMI, 2 x SDI, 1 x RGB
 • Utgångar: 3 x HDMI + Multiview, 1 x SDI
 • DCI 4K, UHD 4K, HD, UXGA-kompatibel
 • Upp till åtta HD-bilder från en 4K-kamera
 • 4:4:4, 10-bitars videobehandling
 • Stöd för High Dynamic Range (HDR)
 • 2020, RGB & BT.709 Gamut Support
 • 8-kanals digital ljudmixer

Är utrustad med fyra HDMI 2.0- och två 12G-SDI-ingångar

Var och en av V-600UHD:s fyra HDMI 2.0- och två 12G-SDI-ingångar stöder och skalar automatiskt HD-videoupplösningar upp till DCI 4K, såväl som PC-upplösningar från UXGA till DCI 4K. Nedskalning på en 12G/3G-SDI och tre HDMI 2.0-utgångar gör att du kan se ditt innehåll samtidigt på HD- och 4K-skärmar, och en konfigurerbar multiview-utgång ger en vy av alla dina källor på en enda HD-skärm. För LED-skärmar kommer V-600UHD att mata ut "pixel-för-pixel"-skalning till dina exakta pixeldimensioner utan behov av en extern skalare.

Bildmixer med flera avancerade funktioner

Flera avancerade funktioner

Öka dina produktionsvärden med V-600UHD:s inbyggda ROI-funktion (region of interest). Den här praktiska funktionen delar upp en enda 4K-kamera i upp till åtta valbara HD-bilder, vilket i själva verket skapar ett flerkamerautseende med bara en feed. Två bild-i-bild-fönster (PiP) gör att du kan placera innehåll var som helst på skärmen med anpassningsbara bildformat, storlek och skalning.

Proffsljud med enkla medel

Roland V-600UHD-ljudfunktionerna inkluderar 24-bitars, 48 ​​kHz-behandling, de-inbäddning, en Audio-Follows-Video-funktion och möjligheten att bädda in programmerat ljud i en eller alla dina videoutgångar. Ytterligare funktioner inkluderar RS-232- och RJ45-kontrollportar, en DB-25-tallyport och rackmonterade fästen.

Integrerad PTZ-kamerakontroll

PTZ-kameror (pan-tilt-zoom) är ett smidigt alternativ när du vill utöka dina kameravinklar utan att behöva använda en fotograf bakom varje kamera. V-600UHD har inbyggt stöd för dessa kameror från JVC, Panasonic, Sony, PTZ Optics, Avonic, och VISCA via Ethernet-kabel, så att du slipper ansluta fler kontrollenheter och utrustning.

Levereras med

 • Roland V-600UHD 4K HDR Multi-Format Video Switcher
 • Power Cable
 • 2 x Rackmount Bracket
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn