Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Roland V-8HD bildmixer
Artikelnummer: 1048148

Roland V-8HD bildmixer

Lås upp nya kreativa möjligheter med Roland V-8HD

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Komplett arbetsflöde via HDMI
 • Inbyggd multiview
 • Inbyggd automatisk kameraväxling
19 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Lås upp nya kreativa möjligheter med Roland V-8HD

Med sin mångsidighet, bärbarhet och pålitlighet ger Roland V-8HD dig stora möjligheter till kreativa alternativ till din bildmixning. Med en allt-i-ett-design elimineras eventuella problem som kan komma med datorinställningar och programvarubaserade kraschar. Det enkla arbetsflödet via HDMI och kraftfulla, inbyggda verktyg ger dig en effektivare produktion och minskar stressen.

 • Komplett arbetsflöde via HDMI
 • Inbyggd multiview
 • Inbyggd automatisk kameraväxling
 • Starta och stoppa inspelning på Atomos-recorders
 • Inbyggda effekter och keying för green screen
 • Aux-utgång för externt videoflöde
 • 18-kanals digital ljudmixer med inbyggda effekter
 • Fjärrkontrollsfunktion via iPad
 • Enkel att bära med sig

Maximala anslutningsmöjligheter

HDMI-kontakten har blivit den vanligaste anslutningen för ljud och bild. Nästan alla moderna kameror och bildenheter använder sig av den kontakten. Med V-8HD kan du blanda åtta HDMI-källor med olika bildfrekvenser, då två av ingångarna på enheten har inbyggd scaler. Det betyder att du kan ansluta bland annat datorer, surfplattor, smartphones och spelkonsoler och ta in dessa i din produktion.

Bygg ut din stream med lager, effekter och keys

Videoeffekter, lager och grafik ger extra spänning till varje produktion. Med V-8HD:s fem lager av grafik kommer du alltid att kunna hålla publiken engagerade med visuellt tilltalande innehåll.

Inbyggd multiview

Inbyggt i V-8HD finns en ljusstark 4,3-tumsskärm för multiview. Från skärmen kan du övervaka alla dina videokanaler, se din program monitor och göra menyinställningar. Ett fönster för dina ingångar visar videokamerans inspelningsstatus och inbäddade ljudnivåer. Anslut en större extern TV för en större bildupplevelse för fler tittare, eller för att göra menyändringar utan att flytta fokus från inspelningen.

Automatisk kameraväxling

V-8HD gör ditt jobb enklare med tre olika automatiska växlingslägen. "Input scan" växlar källor slumpmässigt eller i följd, medan "Preset memory scan" växlar mellan olika förinställningar. BPM-synkronisering är också tillgänglig, som automatiskt byter förhandsvisning och program i ett visst tempo.

Ultramobil, lätt och effektiv

Tack en mycket kompakt design passar V-8HD enkelt in i alla olika typer produktionsmiljöer. Med en vikt på enbart 4 kg är den enkel att ta med sig i en ryggsäck eller väska. Med sina smarta funktioner och stöd för extern strömförsörjning via batteri är den strömlinjeformade V-8HD en av de mest mångsidiga bildmixrarna på marknaden.


Levereras med

 • V-8HD
 • Manual
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK