Skaarhoj AIR FLY PRO
Artikelnummer: 1050414

Skaarhoj AIR FLY PRO

Anpassningsbar och kompetent kontroller som kan kontrollera både bildmixern och kameran

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Ultimata kontrollen för att styra bildmixern, videohubben och alla dina kameror
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
38 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skaarhoj Air Fly Pro är en flexibel, smidig, kompetent och mångsidig kontrollpanel som kan kontrollera din bildmixer, videorouter, kameror eller dina andra videoprodukter. Listan kan göras lång med vad Air Fly Pro kan göra. Med sitt flexibla GUI UniSketch OS kan du enkelt anpassa kontrollen för just ditt behov och programmera den precis efter din smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. Programmera kontrollen enkelt via usb porten på baksidan.

Fördelar

 • Ultimata kontrollen för att styra bildmixern, videohubben och alla dina kameror
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • Ström via POE

Styr kameror, bildmixers och annan utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

Air Fly Pro har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Tillval

För dig som vill ha maximal känsla och feedback när du trycker på knapparna så finns det klassiska plastknappar som tillval. Kontakta kundtjänst för beställning.

Levereras med

 • Skaarhoj Air Fly Pro
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.