Skaarhoj MK48
Skaarhoj MK48
Skaarhoj MK48
Artikelnummer: 1054671

Skaarhoj MK48

MK48 Mega Panel

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Extra fyrvägsknappar
  • Stora OLED-skärmar
  • NKK-knappar och RGB-lysdioder
43 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

SKAARHOJ MK48 Mega Panel är en exceptionellt kraftfull kontrollpanel och har en inbyggd förmåga att ansluta till en Master Key One-panel för att bli modulär och expandera. Tillsammans har MK48 och Master Key One en kraftfull blandning av industristandard NKK-knappar och SKAARHOJs innovativa specialgjutna elastomer-fyrvägsknappar tillsammans med en kompromisslös användning av OLED-skärmar för att skapa en 100 % flexibel och universell och modulär växlingsyta.

Fördelar

  • Extra fyrvägsknappar
  • Stora OLED-skärmar
  • NKK-knappar och RGB-lysdioder

MK48 har 48 NKK-knappar och du kan konfigurera dem precis som du vill. MK48 är lämplig som modul för att bygga din Mega Panel. OLED-skärmarna kan konfigureras till exakt vad du vill att de ska säga.

MK48 kan användas som modulär komponent i Mega Panel-systemet eller kan fungera som fristående kontrollpanel.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.