Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Artikelnummer: 1055473

Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside

Exceptionellt kraftfull modulär-kontrollpanel med inbyggt Blue Pill

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Inbyggt Blue Pill
  • Extra fyrvägsknappar, NKK-knappar och RGB-lysdioder
  • Stora OLED-skärmar
43 290 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Skaarhoj MK48 är en exceptionellt kraftfull panel med inbyggt Blue Pill och därför har den också den ursprungliga förmågan att ansluta till en Master Key One-panel för att bli modulär och expandera. Tillsammans har MK48 och Master Key One en kraftfull blandning av industristandard NKK-knappar och SKAARHOJ:s innovativa specialgjutna elastomer-fyrvägsknappar tillsammans med en kompromisslös användning av OLED-skärmar för att skapa en 100 % flexibel och universell och modulär växlingsyta för high-end studios.

Fördelar

  • Inbyggt Blue Pill
  • Extra fyrvägsknappar
  • Stora OLED-skärmar
  • NKK-knappar och RGB-lysdioder

Inbyggt Blue Pill

Denna produkt kommer med inbyggt Blue Pill vilket innebär att hårdvaran i ett Blue Pill flyttas in i din handkontroll istället för att kombinera ett fristående Blue Pill med en UniSketch-panel. Nettoresultatet är detsamma, men med några givna fördelar: Fördelen med ett inbyggt Blue Pill är att du, till samma kostnad, har allt i en enhet - men du kan inte njuta av funktionerna från UniSketch längre.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Pro har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn