Skaarhoj MKA4
Artikelnummer: 1054680

Skaarhoj MKA4

Anpassningsbar panel med knappar och OLED-display

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 28 unika fyrvägsknappar
  • Tydliga OLED-skärmar
  • Anpassa skärmar efter eget behov
30 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MKA4 från Skaarhoj ger dig hela 28 fyrvägsknappar som du enkelt och lätt kan anpassa utefter ditt eget behov.  Utöver det så finner du även OLED-skärmar i hög kvalitet som du både kan programmera med text eller bilder. MKA4 kan användas enskilt men även ingå i ett större Mega Panel system.

Fördelar

  • Anpassa skärmar efter eget behov
  • Tydliga OLED-skärmar
  • 28 fyrvägsknappar

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.