Bildskärmar för kreatörer

1200x400-workspace-monitor.jpg

Hitta rätt skärm till din arbetsplats

Behöver du en bildskärm för foto, video eller hemmakontoret? Här hittar du datorskärmar för arbetsplatsen och bildskärmar som är anpassade för videoredigering och animering, med kalibreringsfunktioner och färger att lita på.

Bildskärm för foto

Vid val av bildskärm för redigering av bilder är färgrymd och korrekta färger kanske de viktigaste egenskaperna. Förutom det spelar så klart upplösning, skärmstorlek och ljuskänslighet en viktig roll. Här tipsar vi om fyra skärmar i varierande storlekar som passar för din bildredigering.

Fotografering i studio

När du fotar i studio kan du underlätta ditt arbete enormt med en skärm som har verklighetstrogna färger och som ger dig möjlighet att visa bilderna i realtid. En skärm som är kalibrerad för att visa korrekta och konsekventa färger gör att du kan effektivisera ditt arbete och säkerställa att färgerna stämmer i hela processen från fotografering till utskrift.

Datorskärm för kontoret

Till din kontorsplats kan det vara skönt att ha en extra skärm att koppla din laptop eller stationära dator till. Det ökar arbetsytan, ger dig en bättre överblick och en mer ergonomisk arbetsställning. Kanske räcker det med en skärmstorlek på 27 eller 24 tum, eller så kan du ansluta två skärmar bredvid varandra. Välj det som passar din arbetsstation eller studio.

Korrekta färger och detaljer

För att din bildskärm ska återge rätt färger och ljus vid studioarbete och utskrift, är kalibrering ett nödvändigt tillbehör. Med vissa modeller kan du även kalibrera projektorer, smartphones och kameror. På så sätt kan du skapa egna färgprofiler för specifika situationer som hjälper dig till perfekta färger, ljus och optimal exponering vid fotografering. Många modeller läser inte bara av din skärm, utan tar även in omgivningsljuset för att ge korrekt färg, ljus och kontrast på din skärm.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.