Drönare för professionellt bruk

Helhetslösningar för inspektion, räddningsinsatser och kommersiellt bruk

En drönare är ett utmärkt verktyg oavsett om du ska besikta ditt skogsbestånd, utföra avancerade räddningsinsatser eller helt enkelt utöka vilka tjänster du kan erbjuda som fotograf och kreatör. Ska du söka av ett större område eller behöver du hjälp med att inspektera och granska ditt elnät? Vi på SP hjälper dig att hitta helhetslösningar för dina behov för drönarfotografering – oavsett om du ska dokumentera i luften eller under vatten.

 

Tveka inte att kontakta våra experter! Mejla business@scandinavianphoto.se eller ring 0770-77 11 00.

Sökinsats från luften

För att kunna bedriva en framgångsrik räddningsinsats och ta rätt beslut, behöver du bra överblick. Med en drönare kan du enkelt förflytta dig över en stor yta och rikta dina insatser där det verkligen behövs. Behöver du söka efter försvunna personer eller leta efter personer vid skogsbränder? Här hittar du drönare och tillbehör som kan passa just ditt användningsområde.

Fördelar med drönare

 • Söka av områden med svårtillgänglig terräng
 • Livesänd drönarens kamera till operatör
 • Identifiera människor via värmekamera
 • Använd drönaren både på dagen och natten

 

Drönarinspektion från luften

Drönare är ett umärkt verktyg för dig som behöver inspektera, söka av och kartlägga större områden snabbt och precist. Vill du som markägare se över och besikta ditt skogsbestånd? Eller behöver ni se över kraftledningar och vindkraftverk? Med en drönare kan du både riskminimera och jobba i ett förebyggande syfte.

Fördelar med drönare

 • Inspektera kraftledningar och vindkraftverk
 • Besiktiga skogsbestånd
 • Förebygga och riskminimera
 • Förprogrammera sökområde

Undervattensdrönare för inspektion i vatten

Att inspektera under vatten kan underlätta vid planering, men det är även ett utmärkt verktyg när du vill jobba i ett förebyggande syfte. Behöver din förening inspektera er lokala hamn, eller ska du kanske se över fiskenät i din odling? Här hittar du ett stort utbud av undervattensdrönare till flera olika syften.

Fördelar med drönare

 • Inspektera båtskrov i vatten
 • Kontrollera brofundament
 • Inspektera fiskenät
 • Förprogrammera sökområde
 • Använd drönaren både på dagen och natten

Mätning från luften för konstruktion

Att utföra inspektion av ett skogsbestånd kan både vara svårt och kostsamt, men med en drönare gör du detta enkelt och snabbt. Följ drönarens videouppspelning live, eller varför inte analysera det inspelade videomaterialet i efterhand? Du kan enkelt dokumentera och arkivera dina inspelningar för framtida bruk, vilket både kan skydda dina nuvarande och framtida investeringar. 

Fördelar med drönare

 • Inspektera skogsbestånd
 • Inspektera kraftledningar och vindkraftverk
 • Förprogrammera sökområden
 • Använd drönaren både på dagen och natten

Drönare för kommersiellt bruk

Drönare är enkla och roliga att manövrera och passar både till kreatören och den professionella fotografen som vill utöka sin befintliga kundkrets. Behöver du rörlig bild till dina produktioner, eller vill du lägga till drönarfoton till de tjänster du erbjuder? Hos oss hittar du ett stort utbud av professionella drönare för både videoinspelning och stillbildsfotografering.

Fördelar med drönare

 • Ta överblicksfotografier över fastigheter
 • Skapa rörligt material till dina produktioner
 • Programmera och spara dina flygrutter

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn