QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
Artikelnummer: 1061067

QYSEA FIFISH E-GO

Kraftfull undervattensdrönare med modulär design

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Dyk ner till till 100 meters djup
 • Upp till 2,5 timmars batteritid
 • 4K-upplösning
89 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

FIFISH E-GO är en modulär, kraftfull och intuitiv i ett – ett betydande framsteg inom undervattensutforskning och operationer som möter behoven hos flera olika marina branscher.

Fördelar

 • Dyk ner till till 100 meters djup
 • Upp till 2,5 timmars batteritid
 • 4K-upplösning
 • Kan använda head tracking tillsammans med QYSEAs VR-glasögon
 • Modulär design – för enkel montering och demontering
 • 5000 Lumen Ledbelysning
 • Intern lagring på 128 GB
 • Kontrollapp finns både till IOS & Android

Byggd för att hålla

FIFISH E-GO har exceptionella egenskaper som tryckbeständighet, korrosionsbeständighet och kristallisationsmotstånd. Dessa egenskaper ger utmärkt skydd för de kärnprecisionselementen inuti tanken, vilket säkerställer den övergripande hållbarheten och robustheten hos hela enheten.

Modulär och smidig design

FIFISH E-GO:s modulära arkitektur integrerar smidigt robotens väsentliga komponenter, inklusive motor, kamera, belysning och batteri. Denna design möjliggör snabb och precis montering, demontering och felsökning. Batteri och tillbehör kan tas bort på några sekunder, och utbyte av reservdelar kan utföras inom 5 minuter, vilket avsevärt förbättrar operativ effektivitet.

Avancerat bildsystem

Med en innovativ ultravidvinkelkamera ger FIFISH E-GO ett 176° superbrett ytperspektiv och ett 146° undervatten-panoramaperspektiv, vilket gör det möjligt för operatörer att fånga hela undervattenscenen. E-GO är utrustad med en 1/1,8-tums CMOS-sensor för 4K-filmning och bildfångst i RAW-format.

Avancerade AI-funktioner

Genom adaptiva metoder för avdimning, kontrastförstärkning och naturlig färgkorrigering levererar FIFISH E-GO:s AI-algoritmer förbättrade, realistiska och högkvalitativa visuella resultat. Du kan även noggrant låsa fast på specifika undervattensmål med en enkel beröring på din skärm. AI Vision Station Lock beräknar fordonets position, vilket möjliggör allround, anpassad och autonom kontroll samtidigt som en stabil flytande position bibehålls.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK