SP Professional Services

Professionella lösningar för ert företag

I över 40 år har vi utrustat företag och professionella utövare med rätt produkter för foto, video och ljud. Våra företagssäljare har djup kunskap och erfarenhet inom professionella, tekniska helhetslösningar och produktförsäljning. Oavsett om ni behöver utrusta en fotostudio, utforma videolösningar för streaming eller är nyfiken på hur en drönare kan underlätta er verksamhet, så guidar vi er till rätt lösning. I vårt breda produkt- och tjänsteutbud hittar ni allt ni behöver.

Så tycker våra kunder

"Jag har nyligen använt Scandinavian Photos Professional Services för att uppgradera vår interna utbildningsvideo och streamingösning, och jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet! Tack vare deras bästa praxis och tekniska know-how har vi kunnat förbättra kvaliteten på vår utbildning samtidigt som vi har kunnat sänka våra kostnader.

Det bästa av allt är att Scandinavian Photo alltid har den senaste tekniken tillgänglig och vi behöver inte oroa oss för att hålla oss uppdaterade. Vi har också tack vare supportavtal haft tillgång till ett dedikerat supportteam som har hjälpt oss att lösa eventuella tekniska problem.

Jag rekommenderar starkt Scandinavian Photos Professional Services till alla som söker en pålitlig, kostnadseffektiv och användarvänlig video- och strömningslösning för sitt företag. Tack för att ni har gjort en stor skillnad för vår verksamhet!"
Stefan-Cervin.jpg

- Stefan Cervin
Head of Sales Academies Local Jewel Brands NOBIA

Våra företagssäljare på Scandinavian Photo

Kontakta våra experter

Ni är varmt välkomna att kontakta oss, vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service.

Mejla oss på business@scandinavianphoto.se eller ring 0770-77 11 00.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn