Streamingstudio

Kompletta paket med utrustning för skräddarsydd videostudio  

Vill ni skapa en studio för videoproduktion och streaming till ert företag? Kom igång med egen streamingstudio för webinars, utbildningar, intervjuer, livesändning eller egna videoinspelningar. Vi erbjuder kompletta studiolösningar för olika nivåer och i olika prisklasser, med allt ni behöver för professionella produktioner – oavsett om det är en utbildning, intervju, livesändning eller något helt annat.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för era behov, och med hjälp av 3D-skisser får ni en tydlig visualisering av slutresultatet. Ni kan självklart också få hjälp med utbildning och installation av er nya utrustning. Läs mer om studiolösningarna här eller kontakta våra experter för konsultation på business@scandinavianphoto.se.

Studiolösning Small

Studiolösning Small

Vår minsta helhetslösning lämpar sig för lättare produktioner med en eller två personer framför kameran. Perfekt för er som vill komma igång med att streama internföreläsningar, möten eller utbildningar.

Läs mer om Studiolösning Small

Studiolösning Medium

Studiolösning Medium

Ett bra alternativ till företaget som vill ta sina produktioner till en högre nivå. Videomixern tillsammans med de tre medföljande kamerorna är idealt för exempelvis intervjuer, eftersom ni kan växla mellan en som huvudkamera och de andra två för närbilder på personerna i studion.

Läs mer om Studiolösning Medium

Studiolösning Large

Studiolösning Large

Detta är en riktigt bra lösning för företaget som vill ta sina produktioner till en högre nivå. Med videomixern och de tre medföljande kamerorna kan du enkelt byta vinkel direkt under dina livesändningar, för en mer professionell produktion – samtidigt som du har möjligheter till avancerad styrning av belysningen.

Läs mer om Studiolösning Large

Studiolösning XL

Studiolösning Extra Large

Vår största och mest avancerade lösning för professionella produktioner. Här får ni kameror i världsklass, belysning som är anpassad för större utrymmen och intercom för smidig kommunikation mellan produktionsteamet och personerna i bild – helt enkelt allt som behövs för att ge er bästa möjliga förutsättningar för en lyckad produktion.

Läs mer om Studiolösning Extra Large

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn