Streamingstudio

Kompletta paket med utrustning för skräddarsydd videostudio  

Vill ni skapa en studio för videoproduktion och streaming till ert företag? Kom igång med egen streamingstudio för webinars, utbildningar, intervjuer, livesändning eller egna videoinspelningar. Vi erbjuder kompletta studiolösningar för olika nivåer och i olika prisklasser, med allt ni behöver för professionella produktioner – oavsett om det är en utbildning, intervju, livesändning eller något helt annat.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för era behov, och med hjälp av 3D-skisser får ni en tydlig visualisering av slutresultatet. Ni kan självklart också få hjälp med utbildning och installation av er nya utrustning. Läs mer om studiolösningarna här eller kontakta våra experter för konsultation på business@scandinavianphoto.se.

Studiolösning Small

Studiolösning Small

Vår minsta helhetslösning lämpar sig för lättare produktioner med en eller två personer framför kameran. Perfekt för er som vill komma igång med att streama internföreläsningar, möten eller utbildningar.

Läs mer om Studiolösning Small

Studiolösning Medium

Studiolösning Medium

Ett bra alternativ till företaget som vill ta sina produktioner till en högre nivå. Videomixern tillsammans med de tre medföljande kamerorna är idealt för exempelvis intervjuer, eftersom ni kan växla mellan en som huvudkamera och de andra två för närbilder på personerna i studion.

Läs mer om Studiolösning Medium

Studiolösning Large

Studiolösning Large

Detta är en riktigt bra lösning för företaget som vill ta sina produktioner till en högre nivå. Med videomixern och de tre medföljande kamerorna kan du enkelt byta vinkel direkt under dina livesändningar, för en mer professionell produktion – samtidigt som du har möjligheter till avancerad styrning av belysningen.

Läs mer om Studiolösning Large

Studiolösning XL

Studiolösning Extra Large

Vår största och mest avancerade lösning för professionella produktioner. Här får ni kameror i världsklass, belysning som är anpassad för större utrymmen och intercom för smidig kommunikation mellan produktionsteamet och personerna i bild – helt enkelt allt som behövs för att ge er bästa möjliga förutsättningar för en lyckad produktion.

Läs mer om Studiolösning Extra Large

Våra företagssäljare på Scandinavian Photo

Kontakta våra experter

Ni är varmt välkomna att kontakta oss, vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service.

Mejla oss på business@scandinavianphoto.se eller ring 0770-77 11 00.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.