Tillbehör för en smart studio

1200x400-workspace-arbetsplats.jpg

Optimera din studioyta med rätt tillbehör

Rätt utrustning och en organiserad arbetsyta ökar lusten till att skapa och underlättar ditt arbete genom smarta lösningar och mer plats. Här hittar du produkter som optimerar din arbetsplats, effektiviserar ditt arbetsflöde och inspirerar ditt kreativa skapande!

Ergonomisk arbetsposition

Förbättra din ergonomiska position samtidigt som du frigör yta på skrivbordet. Välj bland våra ställ och hållare för både skärm, dator och mobil som ger dig ett välstädat skrivbord och en bekväm arbetsställning hela dagen.

Mus, tangentbord och ritplattor

Rätt tangentbord och mus är en viktig del i ditt skapande. Det gäller att hitta en modell som passar just dig och ditt arbete. Välj bland både låga, höga, tysta och mer ergonimska modeller till studio, kontor, gaming, streaming och andra typer av kreativt skapande.

Skissa, rita och måla

För att öka effektiviteten på ditt arbetsflöde och få ett komplement till tangentbord och mus, kan du välja till en ritplatta. Då använder du en penna för att skapa och får samma känsla som att rita på ett papper. Det finns olika modeller att välja mellan – se det du ritar direkt i ritplattans skärm, eller koppla plattan till din dator och se resultatet i datorskärmen. Testa dig fram och känn efter vad som passar dig bäst!

Foto- och videoredigering med kontroller

Oavsett om du arbetar med foto-, video- eller ljudproduktion finns det flera smarta verktyg för att effektivisera ditt arbetsflöde i program som Adobe Photoshop, Lightroom och DaVinci Resolve Studio. Med en redigeringskontroll kan du på ett enkelt sätt ställa in dina vanligaste makron så att de endast är ett knapptryck bort. Justera ljud, ljus, och färger med olika kontrollhjul och skapa specifika profiler och arbetsytor beroende på vad du redigerar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.