Tillbehör för en smart studio

1200x400-workspace-arbetsplats.jpg

Optimera din studioyta med rätt tillbehör

Rätt utrustning och en organiserad arbetsyta ökar lusten till att skapa och underlättar ditt arbete genom smarta lösningar och mer plats. Här hittar du produkter som optimerar din arbetsplats, effektiviserar ditt arbetsflöde och inspirerar ditt kreativa skapande!

Ergonomisk arbetsposition

Förbättra din ergonomiska position samtidigt som du frigör yta på skrivbordet. Välj bland våra ställ och hållare för både skärm, dator och mobil som ger dig ett välstädat skrivbord och en bekväm arbetsställning hela dagen.

Mus, tangentbord och ritplattor

Rätt tangentbord och mus är en viktig del i ditt skapande. Det gäller att hitta en modell som passar just dig och ditt arbete. Välj bland både låga, höga, tysta och mer ergonimska modeller till studio, kontor, gaming, streaming och andra typer av kreativt skapande.

Skissa, rita och måla

För att öka effektiviteten på ditt arbetsflöde och få ett komplement till tangentbord och mus, kan du välja till en ritplatta. Då använder du en penna för att skapa och får samma känsla som att rita på ett papper. Det finns olika modeller att välja mellan – se det du ritar direkt i ritplattans skärm, eller koppla plattan till din dator och se resultatet i datorskärmen. Testa dig fram och känn efter vad som passar dig bäst!

Webbkameor med högupplöst bild

Ta dina digitala möten till nästa nivå med en webbkamera som ger en klarare bild. Webbkameran fångar upp ljus och ljusterar för bästa upplösning. Välj bland våra webbkameror och se vilken som passar din utrustning.

Koppla in en extern kamera och använd som webbkamera 

Har du en videokamera så kan du använda den som en webbkamera med ett capture card. Kortet omvandlar signalen från videokameran till webbkameran med både ljud och bild. Välj bland våra capture cards och hitta den som passar din kamera och arbetsstation bäst.

Bättre ljus i dina möten

Sätt upp LED-belysning vid din arbetsplats för att få lysa upp dig med ett jämnt och smickrande ljus.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.