Ljudstudio

1200x400_ljudstudio-main.jpg

Hitta rätt produkter till ljudstudion

Vill du ta din podd till nästa nivå genom att skapa en podcaststudio, eller vill du kitta upp din musik- eller ljudstudio med bättre utrustning? Vill du lära dig hur du sköter ljudupptagningen vid en filminspelning på bästa sätt? Då har du kommit till rätt plats. Vi hjälper dig hitta rätt produkter och lösningar för dina behov.

SP rekommenderar

Bland det viktigaste för att fånga bra ljud är en bra mikrofon, men det finns fler produkter att komplettera med för att få ut det allra bästa slutresultatet. Här har vi samlat några färdiga paket med produkter som du behöver för att komma igång med en ljudstudio.

Få bättre ljud för video

När du spelar in video är det lätt att fokusera mycket på bilden, men lika viktigt som bra ljus och rätt kameravinklar är det att få en bra ljudupptagning. Vi har produkterna och lösningarna för ljudupptagning i världsklass både för den stora tv-studion, den streamade scenföreställningen och för dig som ska spela in en YouTube-video hemma.

Studio för ljudinspelning

När ljudet står i fokus och du behöver en studio för ljudinspelning, har vi lösningarna som du behöver. Oavsett om du ska läsa in en ljudbok, spela in din nya hitlåt eller ska skapa ljudeffekter för din animerade film, krävs de rätta verktygen för att få ett så bra ljud som möjligt. Här hittar du produkterna för alla projekt, stora som små.

Bygg din podcaststudio

Oavsett om du vill ha ett ställe där du kan spela in din egen podcast i lugn och ro, eller om du vill kitta upp en riktig podcaststudio för flera personer, så har vi utrustningen för dig. I vårt sortiment hittar du allt från USB-mikrofoner, studiohörlurar och mixerbord till färdiga podcastpaket med all utrustning du behöver.

Skapa elektronisk musik

För dig som gillar att skapa eget ljud har vi ett stort sortiment av synthar, keyboards, och pocket operators, så att du kan skapa egen elektronisk musik. Hos oss hittar du produkter från flera kända varumärken inom området, såsom Teenage Engineering, Roland och Zoom. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.