Digitala möten

banner digital meeting.jpg

Sex steg till en komplett lösning för digitala möten

Vi har produkterna och lösningarna för dina digitala möten, oavsett om du ska ha videosamtal vid skrivbordet eller behöver en yta där du kan visa upp produkter. Kolla in våra färdiga paket eller välj de produkter som passar just dina behov. Vi hjälper dig att hitta rätt.

2. Använd en eller flera kameror till ditt möte

Vill du koppla in en kamera till din dator behöver du ett capturekort för att bildsignalen ska komma in. Det fungerar som en adapter som du pluggar in i datorn, med en sladd till din kamera. Om du vill koppla in flera kameror till samma dator och samtidigt ha full kontroll, fungerar en bildmixer med USB perfekt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.