Studio för content creators

banner_studio_gaming (2).jpg

Skapa snygga videor för sociala medier eller gaming

Vill du skapa snyggt innehåll för YouTube, Instagram, Twitch eller andra sociala kanaler? Oavsett om du vill vlogga, spela in kortare videoklipp eller livestreama medan du spelar, har vi utrustningen för dig. Med rätt kamera, belysning och tillbehör får du riktigt bra kvalitet på dina videor, samtidigt som det blir enklare och roligare att filma. Vi hjälper dig att hitta produkterna och skapa en studio för just ditt innehållsskapande.

3. Montera din utrustning på rätt sätt

Med ett stativ blir det enklare att filma och du får samtidigt ett stabilt resultat på dina videor. Oavsett om du behöver ett fullstort stativ som står på golvet eller ett stativ som går att fästa i skrivbordet, hittar du produkterna hos oss. Lär dig mer om olika stativ här.

4. Ljussätt dig och din miljö

Bra ljus är viktigt för att få ett snyggt resultat på dina videor. Välj bland portabla och smidiga belysningspaket och LED-belysning med softboxar som blir fina att ha med i bild. Om du filmar dig själv ger en ringbelysning med stativ ett smickrande ljus.

7. Välj rätt kablar till din utrustning

Se till att komplettera din utrustning genom att köpa till de kablar och tillbehör som behövs.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.