Studio för content creators

banner_studio_gaming (2).jpg

Skapa snygga videor för sociala medier eller gaming

Vill du skapa snyggt innehåll för YouTube, Instagram, Twitch eller andra sociala kanaler? Oavsett om du vill vlogga, spela in kortare videoklipp eller livestreama medan du spelar, har vi utrustningen för dig. Med rätt kamera, belysning och tillbehör får du riktigt bra kvalitet på dina videor, samtidigt som det blir enklare och roligare att filma. Vi hjälper dig att hitta produkterna och skapa en studio för just ditt innehållsskapande.

2. Koppla en eller flera kameror till din dator

Vill du koppla in en kamera till din dator behöver du ett capturekort för att bildsignalen ska komma in. Det fungerar som en adapter som du pluggar in i datorn, med en sladd till din kamera. Om du vill koppla in flera kameror till samma dator och samtidigt ha full kontroll, fungerar en bildmixer med USB perfekt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.