ND-filter ND8 slim 46mm (3 steg)

Kenko ND-filter ND8 slim 46mm (3 steg)

Artikelnummer: 1006447
  • Minskar ljusinsläppet med tre steg
  • Förläng din slutartid för dramatiska landskap
  • Fungerar för både foto och film

Välj diameter

199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

ND-filter för instegsobjektiv

Detta enkla ND8-filtret reducerar ljusgenomsläppet till optiken med tre ggr så att större bländare kan väljas. Filtret är också mycket bra att använda vid fotografering av exempelvis vattenfall och andra naturscener för att smeta ut vatten och moln i din bild.

Fördelar

  • Minskar ljusinsläppet med tre steg
  • Förläng din slutartid för dramatiska landskap
  • Fungerar för både foto och film
Detta filter passar dig som använder lite enklare instegsobjektiv till din kamera, använder du lite dyrare objektiv bör du titta på Benro eller NiSi ND-filter.

Levereras med

  • Kenko ND-filter ND8 slim
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.