ND-filter

ND i ND-filter står för Neutral Density och denna typ av kamerafilter kallas även för gråfilter. Filtret är mörktonat och minskar ljusinsläppet vilket löser problemet när det helt enkelt är för mycket ljus, så ditt foto blir överexponerat när du vill fotografera med lång slutartid eller stor bländare. ND-filter kommer i olika fasta styrkor som mäts i bländarsteg, eller som variabla ND-filter där styrkan justeras genom att vrida på filterramen. Hos oss på Scandinavian Photo hittar du både fasta och variabla ND-filter från varumärken som NiSi, Benro, Cokin och Polar Pro. Köp ND-filter direkt online eller besök oss i våra butiker.

Filtrering
  Visar 94 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn