XYZ Color INK Black 40ml

XYZ Color INK Black 40ml

XYZ Color bläckpatron Svart

Artikelnummer: 1045884
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Skapa fullfärgsutskrifter i hög kvalitet
  • Passar till da Vinci Color
  • Enkel installation

Välj färg

799 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Bläckpatron till da Vinci Color

Dessa patroner gör det möjligt att skriva ut dina 3D-objekt i över 10 miljoner färgkombinationer. Patroner och bläck är specialanpassat för da Vinci Color-printer för att du ska få skarpa och färgfulla utskrifter.

Fördelar

  • Vattenresistent
  • Möjliggör fullfärgsutskrifter
  • Enkel installation

Skapa fullfärgsutskrifter i hög kvalitet

Patronerna är lätta att installera och mäter hur mycket bläck som går åt. Den indikerar också på om det är för lite bläck inför din nästa utskrift. Bläcket fungerar tillsammans med Color PLA filament och är vattenfast så du inte behöver oroa dig att färgen släpper i fuktiga miljöer.

Passar till

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.