Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sony FS5 Z-Finder, Z-FIND-FS5

Zacuto Sony FS5 Z-Finder, Z-FIND-FS5

Artikelnummer: 1025768
7 850 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zacuto FS5 Z-Finder

FS5 Z-Finder är speciellt utformad för att passa formen och storleken på skärmen som medföljer Sony FS5. Den är designad att kunna vändas upp för snabb hantering under din filmning. Du kan på så sätt enkelt visa andra sökaren utan att behöva ställa om luppen för deras ögon.

FS5 Z-finder utesluter allt ljus utifrån och erbjuder extra stabilitet genom att du pressar ögat mot ögonmusslan. En nydesignad solmask har adderats för att skydda din LCD-skärm och minska risken för skador. Den har dessutom ett diopterhjul för fokusjustering och inkluderar 4 anti-dim-diopters (0, +1, +2 och +3).

OBS!

Tänk på att sökarluppen fungerar som ett förstoringsglas och kan skada din LCD om du låter den vara i kontakt med direkt solljus. (Solen bör inte lysa in genom luppen mot din LCD-display)

Levereras med:

  • FS5 Z-Finder sökare med 2x förstoring och dioptrihjul
  • 2st Förlängningsramar
  • FS5 "flip-up" monterings-ram
  • FS5 Monteringskonsol
  • Lock, solmask och skyddande huva
  • Z-Finder dammskydd
  • En installerad och en extra dimmskydd

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.