360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
Artikelnummer: 1027906

360Fly 4K Actionkamera

4K Actionkamera

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Filma 360° i 4K

Nu kan du fånga ditt barns första steg, hela berget som du precis klättrat upp för eller alla som sitter runt bordet på släktkalaset på en och samma gång - i 4K. Med actionkameran 4K från 360Fly är det möjligt att filma i 360° horisontalt och 240° vertikalt - med en enda lins. Förutom 360°-video kan du även fotografera i upp till 16 mp och du får roliga funktioner som First-Person Point-of-View (POV) och Time-lapse-video.

  • Lätt att använda - kontrollera och redigera med bara ett finger
  • 360°/240° synfält
  • Vattentät, dammtät och stötsäker
  • Inbyggd e-kompass och GPS
  • Internminne på 64GB
  • Live Streaming: via Livit-App, Facebook & Skype
  • Virtual Reality - filma VR-filmer som kan ses med VR-glasögon

Fånga alla dina äventyr

360Fly 4K levereras med allt du behöver för att filma och dela dina äventyr och livshändelser. Kamerans enda lins fångar högupplöst video i 4K med en bildsensor på 16 mp som ger en upplösning på 2880 x 2800 pixlar/30bps. Du kan enkelt ställa in kamerans bildhastighet vid filmning. För att få livestreaming samtidigt som du filmar väljer du 24 bps och vid filmning av snabba och actionfyllda tillfällen kan du ställa in bildhastigheten på hela 60 bps.

Time-Lapse

Med 360Fly 4K kan du fånga en 360° time-lapse-video. Du kan välja slutarintervall mellan 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 eller 60 sekunder.

360°, ”point-and-shoot” och Virtual Reality

360Fly 4K ger dig möjlighet att enkelt växla från inspelning i 360° till ”point-and-shoot” och tillbaka för att fånga filmer och foto i 16:9-format. Dessutom kan filma VR (Virtual Reality) som kan ses med VR-glasögon. Kameran har utrustats med dubbla rundstrålande mikrofoner som fångar äkta stereoljud för mer uppslukande film- och VR-upplevelser.

Redigera och dela dina filmer

360Fly är kompatibel med Android och iOS för live-visning. 360fly mobilapp förvandlar din smartphone till kamerans sökare gör det möjligt att direkt redigera och dela dina filmer på sociala medier. Du kan även redigera och jobba med dina filmer på i datorn via programvaran Detskop Director.

Byggd för action

Kameran är vattentät, dammtät och stötsäker så satt du kan ta med den på alla dina äventyr. Det finns dessutom inbyggd accelerometer, e-kompass, gyroskop och GPS-sensor för geo-taggning. Kameran har ett 1/4-20-fäste vilket gör att du enkelt kan montera den på olika fästen för spännanden vinklar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.