Stationär dator i minimalistisk design

Acer ConceptD 300 - i7-10700, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX3070, Win 10 Pro

Artikelnummer: 1050918
 • Intel i7-processor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA GeForce RTX 3070-grafik
 • HDMI, DisplayPort, USB-C, & USB-A
 • Minimalistiska design i vitt och trä
 • Optimerad kylning med låg ljudnivå
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

ConceptD 300 - i7-10700, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX3070, Win 10 Pro
LED RGB Mobile Light L3 + BK 15
Rugged 5TB USB-C
24 570 SEK
ConceptD 300 - i7-10700, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX3070, Win 10 Pro
Red Whips 12-pack
SW270C 27"
30 499 SEK
En stationär dator med fokus på dina kreativa projekt. ConceptD 300 är tillverkad för att klara av tunga arbetsuppgifter och för att program och projekt ska kunna köra snabbt, stabilt och säkert. Den har en minimalistisk design, rund profil och passar in de flesta moderna studios och kontor. Datorn har en kraftfull grafik som ger dig kreativ frihet inom områden som bild- och videoredigering men också arkitektur och animationer.

Fördelar

 • Intel i7 med 5GHz, 8 kärnor och 16 trådar
 • Grafik för högupplösta bilder, video och 3D-animeringar
 • USB-C med överföringshastigheter upp till 20GB/s
 • Anslut upp till fyra skärmar
 • Snabb uppkoppling med Wifi 6
 • Anpassad hårdvara för Adobe och Autodesk 
 • Utbyggbar arbetsstation

ConceptD – med design i fokus

ConceptD är ett koncept som tagits fram för dig som arbetar som kreatör med design och skapande i fokus. Det är produkter som möter kreatörers krav på prestanda, uppfyller behov av korrekta färger och möjlighet att nå din fulla potential. Produkterna går i ljusa nyanser med en unik fläckbeständig beläggning som skyddar mot fläckar och samtidigt ger din dator en mjuk yta som är lätt att rengöra.

Ger ditt skapande extra kraft

ConceptD 300 är en kraftfull, snabb och säker dator som inte tummar på prestandan. Den innehåller 10:e generationens i7-processor, ett NVIDIA GeForce RTX 3070-grafikkort, 32GB RAM-minne och 1TB SSD-lagringskapacitet. Det här gör att du får en snabb dator som klarar av högre arbetsbelastningar, snabbare inläsningar, effektiv redigering och videoredigering i realtid.

Optimerar arbetsflöden

Med USB 3.2 får du ett snabbare arbetsflöde med överföringshastigheter upp till 20GB/s. Dessutom har ConceptD 300 stöd för Wifi 6 vilket ger dig snabbare uppkoppling, minimerar fördröjning vid videosamtal och ger dig en bättre spel-, kommunikations- och streamingupplevelse.

Grafik för kreativitet

Kreativitet kräver datorkraft att lita på och som presterar kompromisslöst. ConceptD 300 har GeForce RTX-grafik och har utformats och testats specifikt för kreativa arbetsflöden och för att hjälpa dig som designer att arbeta snabbare. För att uppfylla krav hos dig som ingenjör, arkitekt, videograf, fotograf eller animatör har datorn testats och certifierats av programvaruleverantörer (ISV) och säkerställer maskinvaran i kombination med den senaste tekniken så som Adobe, Autodesk, Ansys, Altair och PTC.

Tyst kylning för rätt temperatur

Vid krävande program som rendering och videoproduktion krävs det också att din dator inte går varm. ConceptD 300 har en förstorad kylfläns och förlängd aluminiumkanal som gör att kallare luft kan cirkulera i chassit. Fläktsystemet hjälper att hålla datorn sval och att komponenter arbetar på korrekt temperatur. Det hjälper också att bibehålla en låg ljudnivå som inte stör ditt arbete även vid tung belastning.

Levereras med

 • Acer ConceptD 300
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.