Begagnad
Artikelnummer: B038345

Acer ConceptD 7 Pro - 15.6" UHD 4K LED, i7-10875H, 32GB RAM, 1 TB SSD, RTX3000, Win 10 (uppackad)

ConceptD 7 Pro - 15.6" UHD 4K LED, i7-10875H, 32GB RAM, 1 TB SSD, RTX3000, Win 10 (uppackad)

Butik
Finns i Borås
 • Produkten har varit uppackad och testad
 • Bilden visar en ny produkt
 • Avdragbar moms för företag och ett års garanti
12 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ConceptD 7 Pro är en 15,6” laptop med minimalistisk design och är tillverkad i ett vitt metallchassi. Det är en bärbar dator framtagen för dig som kreativ skapare med höga krav på prestanda. Den har en Pantone-validerad 4K UHD-skärm som garanterar dig korrekta färger och en kraftfull processor samt ett grafikkort som ger dig möjlighet att utveckla ditt kreativa skapande, oavsett om det handlar om bild, video, spel eller annat grafiskt material.

Fördelar

 • 15,6” 4K UHD-skärm med ljusstyrka på hela 400 nits
 • 100 % Adobe RGB och färgkorrekthet enligt Delta E <2
 • Vit metallchassi med fläckbeständig beläggning
 • Optimerad kylning med låg ljudnivå
 • USB-C/Thunderbolt 3 med överföringshastighet på upp till 40 Gbps
 • Batteritid på upp till 7 timmar

ConceptD – med design i fokus

ConceptD är ett koncept som tagits fram för dig som arbetar som kreatör med design och skapande i fokus. Det är produkter som möter kreatörers krav på prestanda, uppfyller behov av korrekta färger och möjlighet att nå din fulla potential. Produkterna går i ljusa nyanser med en unik fläckbeständig beläggning som skyddar mot fläckar och samtidigt ger din dator en mjuk yta som är lätt att rengöra.

Pantone-validerad 4K-skärm

När det kommer till grafiskt skapande ställs det höga krav på skärmen på din laptop. ConceptD 7 Pro har en 15,6” UHD 4K IPS-skärm med hög detaljåtergivning och en tunn ram som ger dig maximal arbetsyta. Den är Pantone-validerad och har en 100 % Adobe RGB färgrymd med en färgkorrekthet enligt Delta E <2.

Multitasking när den är som bäst

ConceptD 7 Pro är en riktigt snabb dator som inte tummar på prestandan. Den innehåller 10:e generationens i7-processor, ett Nvidia Quadro RTX 3000-grafikkort, 32GB RAM-minne och 1TB SSD-lagringskapacitet samt PCIe-anslutning och NVMe-funktioner i Raid 0-konfiguration på upp till 2TB. Det här gör att du kan få snabbare dator med möjlighet till multitasking, förhandsgranskning i realtid vid videoredigering eller återge video och 3D-skapelser på upp till 6K.

Flexibla portar

För att smidigt kunna överföra filer eller koppla in externa enheter är denna laptop försedd med flera olika portar. Den har HDMI, Mini Displayport 1.4, USB 3.2-portar samt en USB-C/Thunderbolt 3 med överföringshastighet upp till 40 Gbps. Det här gör att du strömförsörja, smidigt kan flytta även de största filerna mellan olika enheter och möjlighet till att ansluta flera skärmar.


Optimerad kylning

Vid hög prestanda och krävande arbetsflöde krävs det också att din dator inte går varm. ConceptD 7 Pro har den senaste kyltekniken med strategiskt utplacerade högeffektiva fläktar för aerodynamiskt ”flow”. Fläktsystemet hjälper att hålla datorn sval och att komponenter arbetar på korrekt temperatur. Det hjälper också att bibehålla en låg ljudnivå som inte stör ditt arbete även vid tung belastning.

Anslutning att lita på

ConceptD 7 Pro har stöd för Wifi 6 vilket ger dig snabbare uppkoppling, minimerar fördröjning vid videosamtal och ger dig en bättre spel-, kommunikations- och streamingupplevelse.

Levereras med

 • Acer ConceptD 7 Pro - NX.C60ED.008 (Uppackad)
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn