Aja HELO
Aja HELO

Aja HELO

HELO

Artikelnummer: 1026669
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
20 650 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

HELO är kompakt och portabel för smidig transport och har både HD-SDI och HDMI-ingångar samt möjlighet till kodning i upp till 1080p 60 i effektiv H.264. Du kan strömma till Content Delivery Network (CDN) och spela in på SD-kort, USB-minne eller via nätverk samtidigt. 2-kanals stereoljud kan kodas i upp till 24-bitars 48kHz vid datahastigheter som sträcker sig från 32 kbps till 256kps i MPEG-4-LC så att du kan göra det mest lämpliga valet för dina behov.

Anslutningar

  • HD/SD-SDI
  • HDMI
  • RJ45 Ethernet
  • 3,5 mm tele för ljud in och ut
  • SD/SDHC
  • USB 2.0

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.