SDI till HDMI converter HI5

Aja SDI till HDMI converter HI5

Artikelnummer: 306941
4 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Aja HI5
HI5 är en SDI till HDMI omvandlare. Den hanterar också embedded audio och har dessutom en analog obalancerad stereoutgång för ljud. OBS! beroende på vilken sorts LCD/plasma skärm man kopplar den till och beroende på vilken videostandard som SDI signalen har så kan man få olika storlek på bilden i LCD/plasmaskärmen. Hi5 hanterar följande format: 525i, 625i, 720p/50/59,94/60 och 1080i/50/59,94/60.

Levereras med
Nätadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.