SDI till HDMI converter HI5

Aja SDI till HDMI converter HI5

Artikelnummer: 306941
4 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Aja HI5
HI5 är en SDI till HDMI omvandlare. Den hanterar också embedded audio och har dessutom en analog obalancerad stereoutgång för ljud. OBS! beroende på vilken sorts LCD/plasma skärm man kopplar den till och beroende på vilken videostandard som SDI signalen har så kan man få olika storlek på bilden i LCD/plasmaskärmen. Hi5 hanterar följande format: 525i, 625i, 720p/50/59,94/60 och 1080i/50/59,94/60.

Levereras med
Nätadapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.