Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI

Alogic Ultra USB-C Dock UNI

USB-C-dockningsstation med 100W laddning

Artikelnummer: 1054594
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • Anslut med USB-C/Thunderbolt3
 • Kompakt storlek i aluminiumdesign
 • HDMI 4K, USB-C & USB-A
 • Anslut en skärm upp till 4K 30Hz
 • microSD/SD-kortläsare för backup av filer
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Ultra USB-C Dock UNI
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
1 124 SEK
Ultra USB-C Dock UNI
HDMI A Male - A Male, Slim 1m
USB-A - USB-C Gen1 1m
1 318 SEK
Koppla in din bärbara dator och all kringutrustning till denna kraftfulla dockningsstation. Alogic USB-C Dock Uni är en kompakt och smidig USB-hubb som enkelt ansluts med USB-C och Thunderbolt 3. Den har en stilren design och en mängd portar som ger dig högupplöst bildskärmsgrafik, dataöverföring och upp till 100W strömförsörjning – allt genom en kabel!

Anslutningar

 • 1x 4K HDMI (upp till 30Hz)
 • 1x USB-C 3.1 Gen 1 (data, video & upp till 100W laddning)
 • 2x USB-A 3.1
 • 1x SD-kortläsare
 • 1x microSD-kortläsare
Alogic Ultra USB-C Dock

Ladda din dator

Alogic USB-C Dock Uni använder PowerDelivery (PD 3.0), vilket innebär att kan ladda din MacBook eller andra USB-C-förberedda laptops med upp till 100W. USB-C-porten i denna docka stöder även dataöverföring vid anslutning av exempelvis en USB-C-lagringsenhet, kringutrustning eller smartphone för dataöverföring.

Anslut allt du vill

Hubben har en full uppsättning av portar som HDMI, USB 3.1 (USB-A) för dina vanliga USB-tillbehör, kortläsare och USB-C-port med stöd för upp till 100W strömförsörjning till laddning av din laptop. USB-C-porten stöder även dataöverföring från samma port tillsammans med strömförsörjning. Det här ger dig oändliga möjligheter till att koppla in all din utrustning genom en enda kabel.

Levereras med

 • Ultra USB-C Dock UNI
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.