Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Artikelnummer: 1054594

Alogic Ultra USB-C Dock UNI

USB-C-dockningsstation med 100W laddning

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Anslut med USB-C/Thunderbolt3
  • Kompakt storlek i aluminiumdesign
  • HDMI 4K, USB-C & USB-A
799 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Koppla in din bärbara dator och all kringutrustning till denna kraftfulla dockningsstation. Alogic USB-C Dock Uni är en kompakt och smidig USB-hubb som enkelt ansluts med USB-C och Thunderbolt 3. Den har en stilren design och en mängd portar som ger dig högupplöst bildskärmsgrafik, dataöverföring och upp till 100W strömförsörjning – allt genom en kabel!

Anslutningar

  • 1x 4K HDMI (upp till 30Hz)
  • 1x USB-C 3.1 Gen 1 (data, video & upp till 100W laddning)
  • 2x USB-A 3.1
  • 1x SD-kortläsare
  • 1x microSD-kortläsare
Alogic Ultra USB-C Dock

Ladda din dator

Alogic USB-C Dock Uni använder PowerDelivery (PD 3.0), vilket innebär att kan ladda din MacBook eller andra USB-C-förberedda laptops med upp till 100W. USB-C-porten i denna docka stöder även dataöverföring vid anslutning av exempelvis en USB-C-lagringsenhet, kringutrustning eller smartphone för dataöverföring.

Anslut allt du vill

Hubben har en full uppsättning av portar som HDMI, USB 3.1 (USB-A) för dina vanliga USB-tillbehör, kortläsare och USB-C-port med stöd för upp till 100W strömförsörjning till laddning av din laptop. USB-C-porten stöder även dataöverföring från samma port tillsammans med strömförsörjning. Det här ger dig oändliga möjligheter till att koppla in all din utrustning genom en enda kabel.

Levereras med

  • Ultra USB-C Dock UNI
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn