Apple AirPods Max, Grön
Apple AirPods Max, Grön
Artikelnummer: 1050355

Apple AirPods Max, Grön

AirPods Max, Grön

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Memory Foam – bekväm passform
 • H1-chip – smarta funktioner
 • Marknadsledande brusreducering

Välj färg

6 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
En ultimat ljudupplevelse är här – AirPod Max är en helt ny typ av trådlösa over-ear-hörlurar. Hela vägen från öronkuddarna till textilnätet är de utformade med en passform som ger en optimal akustisk försegling för många olika huvudformer. Allt för att du ska kunna uppslukas helt av det du lyssnar på. De är en perfekt mix av högupplöst ljud och enkelheten från AirPods med rumsligt ljud som omger dig likt ljudet på en biograf. AirPods Max låter som en dröm.

Fördelar

 • Over-ear-hörlurar med minnesskum för optimal ljudupplevelse
 • Smarta och kraftfulla funktioner via det inbyggda H1-chipet
 • Marknadsledande brusreducering via sex utåtvända mikrofoner
 • Högtalarelement av samma hifi-kvalitet som golvhögtalare
 • Surround-ljud via gyroskop och accelerometer
 • Parkopplas enkelt till alla iOS- och MacOS-enheter

Omsorgsfullt designad – från topp till tå

Designen av hörlurarna är av precis samma marknadsledande kvalitet som Apple har gjort sig kända för – varje detalj på hörlurarna är noggrannt formgiven för optimal kvalitet, prestanda och komfort. Textilnätet som sitter längs med bygeln är gjort av ett nätmaterial som andas och fördelar vikten så att inte bygeln trycker mot huvudet. Ramen är i rostfritt stål och teleskoparmarna är smidiga att dra ut och stannar där du ställer in dem, för enhetlig passform och försegling. Öronkuddarna har ett speciellt framtaget akustiskt minnesskum som ger en mjuk försegling som möjliggör ett fantastiskt ljud.

Hör varje detalj

Det dynamiska Apple-designade elementet klarar ett stort frekvensomfång och förmedlar detaljrikedomen över alla frekvenser. Aldrig förr har du hört dina favoritlåtar med sådan verklighets­trogen ljudbild. Den linjära motorn i högtalarelementet är av samma typ som i förstklassiga golvhögtalare, med två ringmagneter av neodym som minimerar den totala harmoniska distorsionen (THD) över hela det hörbara omfånget. Resultatet är ett konsekvent rent och klart ljud, även på full volym.

Fängslande ljud

För att släcka ut oönskat ljud använder AirPods Max marknadsledande brusreducering via sammanlagt sex utåtvända mikrofoner för omgivningsljud – därtill två inåtvända mikrofoner som mäter ljudet du hör. Strålformande mikrofoner bidrar till att isolera din röst under telefonsamtal så att den hörs tydligt, även om du är ute i blåsten. Hörlurarna har även stöd för omgivnigsljud. Tryck på bruskontrollknappen för att växla till "transparens", där ljud utifrån släpps in så att du kan interagera med omgivningen på ett naturligt sätt.

Smart surround-ljud via gyroskop

AirPods Max har ett kraftfullt, Apple-designat H1-chip i varje öronkåpa som anpassar ljudet efter öronkuddarnas passform och försegling samt får filmscener att låta som om de utspelar sig runt omkring dig. Varje del av det specialbyggda elementet jobbar för att alstra ljud med minimal distorsion i hela det hörbara omfånget. Från djup, fyllig bas och exakt definierat mellanregister till ren och klar diskant – allt ljud hörs med en ny klarhet. AirPods Max följer dynamiskt huvudets rörelser skapar en bioliknande surround­upplevelse för filmer och tv-program. AirPods Max och din iPhone eller iPad använder inbyggda gyroskop och accelerometrar för att följa huvudets minsta rörelse och förankra ljudet till enheten, vilket ger dig en unik ljudupplevelse.

Byt enhet sömlöst

AirPods Max är lika trådlösa och magiskt enkla som resten av AirPods-familjen och ansluts direkt till din iPhone eller iPad. Håll bara AirPods Max nära din enhet och tryck på anslut för att parkoppla. Du kan smidigt gå mellan iPhone, iPad och Mac. Du kan också streama ljud till två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Håll valfria AirPods nära enheten du lyssnar på och tryck för att ansluta. AirPods Max känner av när du tar av dig dem och pausar uppspelningen automatiskt, så att du aldrig behöver missa något.

Inbyggd intelligens

Med Digital Crown, hämtad från Apple Watch, kan du justera volymen med precision, hoppa mellan ljudspår, ta telefonsamtal och aktivera Siri. Få färdbeskrivningar, kolla vädret, boka ett möte med mera genom att säga "Hej Siri". Batteriet i hörlurarna försätts i ett strömsparläge med ultralåg strömförbrukning när du förvarar AirPods Max i det mjuka och slimmade fodralet Smart Case.

Levereras med

 • AirPods Max
 • Smart case
 • Lightning till USB-C-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn