Spotlight Mount Lens 26°

Aputure Spotlight Mount Lens 26°

Artikelnummer: 1049356
  • Förstärker ljuset från din belysning
  • Fokuserar och begränsar ljuset
  • Anpassad till Aputure Spotlight Mount-systemet

Välj variant

3 569 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kontrollera ljuset med Aputure Spotlight Mount Lens

Detta tillbehör är dedikerad till Aputure Spotlight Mount-systemet och låter dig producera en kontrollerad ljusstråle med rena kanter och trogen färgåtergivning. Linsens design hjälper till att begränsa kromatiska avvikelser runt kanten på belysningscirkeln. Aputure Spotlight Lens finns med strålriktningarna 19, 26 och 36 grader

Fördelar

  • Förstärker ljuset från din belysning 
  • Fokuserar och begränsar ljuset
  • Anpassad till Aputure Spotlight Mount-systemet

Levereras med 

  • Aputure Spotlight Mount Lens

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.