ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
Artikelnummer: 1100766

ASUS ProArt PA32UCR-K

32'' 4K-skärm med HDR och medföljande hårdvarukalibrator

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 7-11 dagar
Butikslager:
 • 4K-bildskärm med IPS-panel
 • 99.5% Adobe RGB och 98% DCI-P3
 • Ljusstyrka upp till 1000 nits
15 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ASUS ProArt PA32UCR-K är en toppmodern skärm för kreatörer som tar ditt arbete till nya höjder. Med en imponerande storlek på 32'' och 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) levererar denna skärm en otrolig bildkvalitet och detaljrikedom som gör varje arbetsuppgift enkel och superskarp. Skärmen är också HDR-10 och HLG-kompatibel med en lysstyrka på hela 1000 nits, vilket ger en levande och verklighetstrogen visningsupplevelse som tar din kreativitet till nya nivåer. ProArt PA32UCR-K är valet för professionella användare som kräver en skärm med enastående bildkvalitet, färgprecision och användarvänliga funktioner.

Fördelar

 • 4K IPS-display med VESA DisplayHDR 1000
 • USB-C med 80W Power Delivery
 • 99.5% Adobe RGB, 98% DCI-P3 och 100% sRGB
 • Calman-verifierad och fabrikskalibrerad enligt Delta E < 1
 • Ergonomiskt ställ som är höj-, sänk-, vrid- och tiltbart
 • Kan användas i porträttläge
 • X-rite i1 Display Pro kalibrator medföljer

Färger som strålar

Med Quantum-dot-teknologi erbjuder skärmen enastående färgåtergivning med 99.5% Adobe RGB, 98% DCI-P3 och 100% sRGB. Detta innebär att varje nyans och detalj återskapas med enastående precision och realism, vilket gör den idealisk för grafisk design, fotoredigering och videoredigering.

Kalibrera när du behöver

ASUS ProArt Display PA32UCR-K har världsledande standard med delta-E (∆E) <1 och ASUS ProArt Hardware Calibration-teknologi, vilket ger en optimerad färgåtergivning, enhetlighet och möjlighet till skräddarsydda färgprofiler. Med medföljande X-rite i1 Display Pro kan du enkelt kalibrera skärmen för att säkerställa exakt färgprecision.

ProArt PA32UCR-K lifestyle

Upplev media i 4K HDR

Med en upplösning på 3840 x 2160 pixlar får du en fantastisk täthet i pixlarna trots en storlek på 32'' och tre gånger så mycket yta att arbeta med jämfört med en skärm med Full HD. Det gör att du kan redigera och titta på material i 4K i sin fulla storlek och uppleva detaljerna på ett tydligare sätt. Med DisplayHDR 1000 får du en otrolig ljusstyrka och djup kontrast som ger extra liv till dina bilder och videos.

Anslutningar som förenklar

Tack vare USB-C-stöd kan du enkelt ansluta och överföra data med en enda kabel samtidigt som du får upp till 80W Power Delivery till externa enheter. Dessutom är skärmen Calman Ready och integreras smidigt med ColourSpace, vilket ger dig full kontroll över färgkalibrering och bildoptimering

Framtiden är hållbar

ProArt PA32UCR-K är testad för att uppnå de världsledande certifieringarna för hållbarhet. Den är tillverkad i minst 85% återvunnen plast och komponenter och panelen innehåller inget kvicksilver. Paketeringen är tillverkad av mer än 80% återvunnet material och är lätt att återvinna. Storleken är även designad för att väga lite och ta upp minimalt med volym, vilket gör att det tar mindre resurser att frakta.

Levereras med

 • ASUS ProArt PA32UCR-K
 • Strömkabel
 • HDMI-kabel
 • DisplayPort-kabel
 • USB-kabel
 • X-rite i1 Display Pro
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn