Portabelt redigeringspaket för foto och video

Asus ProArt Portable Editing Kit - StudioBook Pro 15 + PQ22UC

Artikelnummer: 1049858
 • Datorpaket för redigering var du än befinner dig
 • Laptop med matt 15,6” Pantone validerad 4K UHD-skärm
 • Portabel 4K HDR OLED-skärm på 21,6"
 • Intel Core i7-processor med sex kärnor
 • Nvidia Quadro RTX5000 grafikkort som arbetar sömlöst vid bildredigering och videorendering
 • SSD-hårddisk med en kapacitet på 1TB samt 32GB RAM-minne
104 449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

ProArt Portable Editing Kit - StudioBook Pro 15 + PQ22UC
Hyperdrive Slim Hub, USB-C 8 i 1, Rymdgrå
Putsduk Photo Microklear Cloth
105 497 SEK
ProArt Portable Editing Kit - StudioBook Pro 15 + PQ22UC
Loupedeck+ Editing Console
MX Master 3 Svart
107 729 SEK108 029 SEK

Portabelt laptoppaket för foto- och videoredigering

Paket med StudioBook 15 Pro och en portabel 21,6" bildskärm med OLED-skärm. ProArt är designat för att användas av kreativa yrkesmänniskor och därför lämnar de inte något åt slumpen. En kompakt stationär dator med en kraftfull processor och hög grafik förpackad i ett litet smalt chassi. Den innehåller ett avancerat kylsystem med flera zoner som gör att datorn arbetar tyst även under hög belastning. Ett paket som passar dig som arbetar med bildredigering, videorendering, animering, 3D- eller annan grafisk design och vill ha en driftsäker arbetsstation att lita på var du än befinner dig.

Fördelar

 • Datorpaket för redigering var du än befinner dig
 • Laptop med matt 15,6” Pantone validerad 4K UHD-skärm
 • Portabel 4K HDR OLED-skärm på 21,6"
 • Intel Core i7-processor med sex kärnor
 • Nvidia Quadro RTX5000 grafikkort som arbetar sömlöst vid bildredigering och videorendering
 • SSD-hårddisk med en kapacitet på 1TB samt 32GB RAM-minne
 • Kraft och prestanda likt en stationär dator
 • Tunn och portabel design med elegant känsla
 • NanoEdge-skärm vilket ger stort bildformat på liten yta

Portabel 21,6" OLED-skärm

ProArt PQ22UC är en professionell portabel skärm på 21.6” som har 4K HDR med OLED-panel. Skärmen levererar realistiska färger och mycket hög kontrast samt detaljåtergivning. Det här gör den perfekt för dig som arbetar med bilder och video på fält, då du behåller skärpa och detaljer från den mörkaste till den ljusaste delen av skärmen. ProArt PQ22UC är förkalibrerad och återger en hög kontrast och detaljrikedom samt möter DCI-P3, Adobe RGB och Rec 2020-färgrymder.

Kraftfull processor och sömlös grafik

ProArt StudioBook Pro 15 har en sexkärnig Intel i7-processor av 9:e generationen med en hastighet på 2,6GHz. Det gör att datorn har full respons och du får ett jämnt arbetsflöde vid användning av flera program samtidigt. Trots datorns tunna design och levererar den professionell grafik. NVIDIA Geforce RTX-grafik möjliggör sömlös redigering av bild, 3D-rendering och videouppspelning.

Elegant och portabel design

ProArt StudioBook Pro 15 är en 15,6” laptop med NanoEdge-skärm vilket innebär en tunn ram som ger maximal skärmstorlek på en mindre yta. Då skärmen har ett bildformat på 16:10, mot vanligtvis 16:9, förlorar du ändå ingen arbetsyta. Datorn har ett förstärkt metallchassi med mycket mycket tunn profil vilket gör att den tål dagligt användande både på och utanför kontoret. Denna tunna profilen i kombination med en vikt på 2 kg är det en mycket portabel arbetsstation.

Pantone validerad skärm med exakt färgåtergivning

På ProArt StudioBook Pro 15 upplever du dina bilder och film i realistiska färger med hög detaljåtergivning och skärpa. Skärmen har en färgnoggrannhet på Delta-E<1,5 och 100% brett Adobe RGB-färgomfång. Skärmen har även en matt yta för att minska reflexer och bländande ljus vid användning.

Kylsystem för hög prestation

ProArt StudioBook Pro 15 har ett kylsystem som förbättrar det interna luftflödet i datorn vilket håller din dator sval och som i sin tur leder till längre hållbarhet och bättre prestation. Kylsystemet är tyst och trots att CPU samt GPU arbetar på fullt tryck har tester visat att ljudnivån inte når över 35dB.

Anslutningar

 • 3x USB-A 3.1
 • 1x USB-C 3.1
 • 1x hörlurs-/ljudingång
 • 1x mikrofoningång
 • 1x HDMI 2.0
 • 1x RJ45 LAN-uttag

Levereras med

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.