Spara 3 000 kr
Artikelnummer: 1060220

ASUS Vivobook 14X OLED i7-12650H, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 2050 Win 11 Home

14'' laptop med 2.8K OLED-skärm och 2050-grafik

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Intel Core i7-processor
 • 16GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB
9 990 SEK12 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Få ut mer av din kreativitet med ASUS Vivobook 14X OLED. Utrustad med Intel Core i7 och RTX-grafik för att du ska kunna skapa när som helst och var som helst. Den fantastiska OLED-skärmen har en 2,8K upplösning och en uppdateringsfrekvens på 90Hz så att alla bilder och videos får mer liv. Den stilrena och moderna designen gör att den passar vid alla tillfällen. Vivobook 14X OLED tar inga pausar – precis som din kreativitet!

Fördelar

 • 2.8K 90Hz NanoEdge OLED-skärm
 • NVIDIA GeForce RTX 2050 dedikerat grafikkort
 • Performance-läge för optimal prestanda vid tyngre uppgifter
 • ErgoSense tangentbord för en bekväm skrivupplevelse
 • USB-C med stöd för ström, överföring och bildskäm
 • Militärklassat chassi i stilren svart färg
 • Effektiv kylning för sval och tyst användning
 • Lång batteritid med 63 Wh-batteri

Optimera prestandan med Performance-läge

Vivobook 14X OLED är redo för att ta dina idéer från skiss till verklighet med kraftfull prestanda i både processor och grafikkort. NVIDIA GeForce RTX 2050 klarar av både kreativa uppgifter och prestandakrävande spel. Med det inbyggda Performance-läget kan du vid behov få ut det absolut mesta av prestandan för att klara av de riktigt tunga uppgifterna.

Utforska nya visuella upplevelser med OLED

Vivobook 14X OLED har en iögonfallande OLED-skärm som täcker 100% DCI-P3 och har en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Bildförhållandet på 16:10 ger dig mer arbetsyta för dina program och kreativa verktyg. Oavsett om du använder din dator för underhållning, arbete eller skapande så kommer du bli hänförd av de levande färgerna.

En bekvämare skrivupplevelse med ErgoSense

ASUS prioriterar din komfort. Med ErgoSense-tangentbordet får du en bra känsla i varje tangentslag med tillfredställande anslag och finjusterad precision. Tangebordet är även utrustad med Antimicrobial Guard Plus som hämmar tillväxt av bakterier och virus för att minska smitt och spridning.

En laptop för framtiden

IceCool-kyltekniken ser till att alla komponenter håller sig svala utan att störa sig i ditt skapande. Vivobook 14X OLED är även militärklassad enligt US MIL-STD-810H-standard vilket innebär att den är extraordinärt styrktålig för att gynna livslängden, och därmed hållbarheten.

Levereras med

 • ASUS Vivobook 14X OLED – K3405ZF-KM146W
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn