Spara 1 000 kr
Artikelnummer: 1060225

ASUS Vivobook 16X OLED i7-13700H, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, W11 Home

16'' laptop med OLED-panel och RTX 4050-grafik

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Intel Core i7-processor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB
17 990 SEK18 990 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skapa fritt med kraftfulla Vivobook 16X OLED. Med det dedikerade grafikkortet blir det enkelt att skapa och redigera vart du än befinner dig. Den rymliga 3.2K OLED-skärmen med 16:10-format ger dig rymligare yta för alla kreativa verktyg. Tack vare ASUS IceCool-kylteknik så håller sig den sval och tyst även vid mer krävande uppgifter. Vivobook 16X OLED är redo att skapa – överallt och vid alla tillfällen!

Fördelar

 • 3,2K OLED-skärm med 100% DCI-P3
 • 120Hz uppdateringsfrekvens
 • NVIDIA Geforce RTX 4050 Laptop GPU
 • Bred uppsättning portar inklusive Thunderbolt 4
 • Dubbla fläktar med ASUS IceCool-kylteknik
 • Militärklassad stryktålighet

Optimera prestandan med Performance-läge

Vivobook 16X OLED är redo för att ta dina idéer från skiss till verklighet med kraftfull prestanda i både processor och grafikkort. NVIDIA GeForce RTX 4050 klarar av både kreativa uppgifter och prestandakrävande spel. Med det inbyggda Performance-läget kan du vid behov få ut det absolut mesta av prestandan för att klara av de riktigt tunga uppgifterna.

Utforska nya visuella upplevelser med OLED

Vivobook 16X OLED har en iögonfallande OLED-skärm som täcker 100% DCI-P3 och har en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Bildförhållandet på 16:10 ger dig mer arbetsyta för dina program och kreativa verktyg. Oavsett om du använder din dator för underhållning, arbete eller skapande så kommer du bli hänförd av de levande färgerna.

ASUS Vivobook 16X OLED Lifestyle

En bekvämare skrivupplevelse med ErgoSense

ASUS prioriterar din komfort. Med ErgoSense-tangentbordet får du en bra känsla i varje tangentslag med tillfredställande anslag och finjusterad precision. Tangebordet är även utrustad med Antimicrobial Guard Plus som hämmar tillväxt av bakterier och virus för att minska smitt och spridning.

En laptop för framtiden

IceCool-kyltekniken ser till att alla komponenter håller sig svala utan att störa sig i ditt skapande. Vivobook 16X OLED är även militärklassad enligt US MIL-STD-810H-standard vilket innebär att den är extraordinärt styrktålig för att gynna livslängden, och därmed hållbarheten.

Levereras med

 • ASUS Vivobook 16X OLED – K3605VU-MX157W
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn