Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon AT2020 USB+

Audio Technica Mikrofon AT2020 USB+

Artikelnummer: 1020991
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Audio-Technica Mikrofon AT2020 USB+

AT2020 är en mikrofon du ansluter till din USB-ingång och använder till inspelning av akustisk musik eller tal. Mikronfonen är perfekt för sig som jobbar med podcasts, sång och musik. Mikrofonen har inbyggd hörlursutgång, utan fördröjning, samt volymkontroll. Dessutom har micken ett reglage för att kunna få en jämn mix av mikrofonens ljud och förinspelat ljud.

Fördelar:

  • Kondensatormikrofon med USB-anslutning
  • Högkvalitativ A/D-omvandlare med 16 bitar och 44,1/48 kHz samplingsfrekvens
  • Hörlursuttag med volymkontroll
  • Mix-kontroll

Levereras med

  • Mikrofonhållare
  • Skyddspåse
  • Bordsstativ
  • USB-kabel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.