Godox LR150 LED Ring Light Kit
Artikelnummer: 1050035

Godox LR150 LED Ring Light Kit

Ringlampa med mobilhållare och stativ för videor till TikTok & YouTube

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Det ingår flexibel telefonhållare för din telefon och stabilt belysninsstativ
  • Ljusterbar färgtemperatur och ljusstyrka för att du ska kunna matcha omgivningen
  • Ger snyggt mjukt ljus
990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ringlampa för vlogg, videomöte och foto/video

Godox LR150 är ett LED-ringljus som har justerbar färgtemperatur, hög färgnoggrannhet och användarvänliga kontroller, så att du enkelt kan skapa en mjuk, nästan skugglös belysning och ger snyggt blänk i ögonen. Det är perfekt för vloggar, YouTube videor, livestreaming, studioinspelning, selfies, smink och porträttfotografering. Detta paketet innehåller en Godox LR150 och ett stabilt belysningsstativ för att du ska kunna montera lampan.

Fördelar

  • Det ingår flexibel telefonhållare för din telefon
  • Ljusterbar färgtemperatur och ljusstyrka
  • Ger snyggt mjukt ljus
Inbyggda LED-lampor från 3000K till 6000K och justerbar ljusstyrka (1% -100%) och CRI> 90. Du kan justera den flexibelt och enkelt för att välja vilken ljusstyrka du vill ha. Denna ringlampa använder du tillsammans med ett belysningsstativ, se passande tillbehör.

Levereras med

  • Godox LR150
  • Strömadapter
  • Belysningsstativ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.