Stadigt stativhuvud av kulledsmodell med en låg profil

Benro Kulled G2 Stativ Stativhuvuden

Artikelnummer: 1030642
  • Stora justeringsvred som gör det enkelt att ställa in.
  • Friktionsbroms hjälper till att motverka oväntade rörelser när du lossar på vredet
  • Klarar belastning upp till 14kg
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Benro G2 är ett stadigt stativhuvud av kulledsmodell med en lägre profil.

Fördelar:

  • Stora vred
  • Separat panoramalås
  • Vattenpass
  • Arca-Swiss

Benro G2 är utrustad med stora justeringsvred som gör det enkelt att ställa in. En friktionsbroms hjälper till att motverka oväntade rörelser när du lossar på vredet och det separata panoramavredet tillsammans med vattenpasset gör det möjligt att ta panoramabilder. G2 använder sig av Arca-Swiss standarden och ett speciellt säkerhetssystem motverkar att kameraplattan lossnar ifrån huvudet av misstag.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.