Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Benro Kulled G3
Artikelnummer: 1000215

Benro Kulled G3

Kraftig kulled med låg profil

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Låg tyngdpunkt och en extra stor kula ger den extrem stabilitet
  • Väger endast 690 gram klarar en vikt av 16 kg
  • Kulledens totala höjd är enbart 96mm
3 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Benro G3 är en så kallad low ballhead. Med låg tyngdpunkt och en extra stor kula ger den extrem stabilitet. Kulledens kropp är gjuten i ett stycke av magnesiumlegering som omsluter den stora kulan för att ge dig en perfekt friktionskontroll när du justerar och låser kulan. Med en oversize låsning med integrerad friktionskruv ger det dig maximal kontroll över kulleden och din utrustning. Du unviker att av misstag skruva på fel ratt.
Med en vikt av endast 690 gram klarar den en vikt av 16 kg! Kulledens totala höjd är bara 96mm.

Benro tvåstegslåsning av snabbplattan ger dig maximal säkerhet och du unviker att utrusningen/snabbplattan lossnar från kulleden. Givetvis har du möjlighet till 360 graders panorering med separat låsning.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.