Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled G3

Benro Kulled G3

Artikelnummer: 1000215
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Benro G3 är en så kallad low ballhead. Med låg tyngdpunkt och en extra stor kula ger den extrem stabilitet. Kulledens kropp är gjuten i ett stycke av magnesiumlegering som omsluter den stora kulan för att ge dig en perfekt friktionskontroll när du justerar och låser kulan. Med en oversize låsning med integrerad friktionskruv ger det dig maximal kontroll över kulleden och din utrustning. Du unviker att av misstag skruva på fel ratt.
Med en vikt av endast 690 gram klarar den en vikt av 40 kg! Kulledens totala höjd är bara 96mm.

Benro tvåstegslåsning av snabbplattan ger dig maximal säkerhet och du unviker att utrusningen/snabbplattan lossnar från kulleden. Givetvis har du möjlighet till 360 graders panorering med separat låsning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.