Birddog Ceiling Mount for P100 / P200 / P400 - White
Artikelnummer: 1054493

Birddog Ceiling Mount for P100 / P200 / P400 - White

Ceiling Mount for P100 / P200 / P400 - White

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

Montera din P100, P200 eller P400 kamera i taket med detta svarta takfäste från BirdDog. Fästet ger ett enkelt sätt att montera BirdDog-kameror i taket för användning med E-Flip-bildvändningsfunktionen. Fästet använder den monteringsutrustning som medföljer kameran.

Välj variant

1 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Montera din P100, P200 eller P400 kamera i taket med detta takfästet från BirdDog. Fästet ger ett enkelt sätt att montera BirdDog-kameror i taket för användning med E-Flip-bildvändningsfunktionen. Fästet använder den monteringsutrustning som medföljer kameran.

Kompatibilitet

BirdDog P100, P200 och P400 PTZ-kameror

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.